Horoscop Taur 2010

Avand in vedere faptul ca in anul 2010 te asteapta schimbarea, cauta sa te reevaluezi singur(a) atunci cand timpul iti va permite, pentru ca vei avea destule astfel de ocazii de-a lungul perioadei. In niciun caz nu trebuie sa te iei prea in serios, ci sa cauti sa iti vezi de viata ta linistit(a), fara a elimina complet latura distractiva. Gandeste-te serios si la renuntarea la unele activitati nefolositoare, pe care continui sa le faci din obisnuinta.
Horoscop Dragoste Taur

Horoscop Dragoste Taur 2010

Pentru nativii taur, in prima parte a anului 2010 pot aparea schimbari in viata sentimentala. Unii nativi ar putea decide sa isi schimbe look-ul pentru a fi mai seducatori sau sa isi caute alt partener. Altii vor munci din greu sa isi consolideze relatia pe care o au deja.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Taur

Horoscop Bani Taur 2010

Ar fi bine sa nu faceti speculatii la inceputul anului: astrele nu va vor ajuta sa obtineti un succes rasunator si riscati sa pierdeti pariul. Incercati sa analizati mai mult problema si sa nu va pierdeti rabdarea. Planuiti fiecare proiect in detaliu si nu va lasati influentat(a) de toate ideile divergente care va sunt sugerate.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Taur

Horoscop Cariera Taur 2010

In prima parte a anului 2010, se poate spune ca veti fi mai putin agresivi si mai putin insistenti pe plan profesional decat pana atunci. Preferati, in schimb, sa trageti de timp, sa o luati mai incet si sa va cautati linistea sufleteasca.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Taur

Horoscop Sanatate Taur 2010

In primele trei luni ale anului 2010, din punct de vedere al sanatatii, nativii Taur nu au de ce sa se teama, deoarece nicio planeta nu le ameninta acest sector al hartii voastre. Veti beneficia de ajutorul lui Mercur si al lui Jupiter, doua planete armonios legate de semnul vostru si veti fi intr-o forma de zile mari.
Citeste mai mult »