Zodiac arboricol - Nuc

 

NUC
(21 - 30 aprilie; 24 octombrie - 12 noiembrie)

Interesant este ca Nucul pare a fi, in general, un personaj timid. Frumos si cu gusturi rafinate, pare uneori putin artificial, chiar lipsit de spontaneitate - ceea ce in mare parte e adevarat. El isi construieste o imagine pentru ceilalti in functie de imprejurari, ca o masca de protectie.

Insa trebuie stiut, de felul sau, este indraznet peste masura si atunci cand considera el ca e timpul sa actioneze, o va face fara prea multe ezitari si, de cele mai multe ori, chiar fara scrupule fata de ceilalti. Are o inteligenta foarte dezvoltata si multilateral-aplicativa, slujindu-se de ea pentru a patrunde in esenta lucrurilor, ori (dupa caz) pentru a-si conduce cu mare precizie toate actiunile pe care le initiaza.

Este cam singuratic, reflexiv, si adesea original. In comportamentul sau social exista o oscilatie intre tendinta sa de a fascina, cu ea de a se retrage in sine, taind toate legaturile cu ceilalti. Este foarte contradictoriu si de aceea pare in numeroase situatii capricios si inconsecvent.

El isi cunoaste foarte bine interesele si actioneaza constant pentru a le atinge. Nu e usor de inteles un nativ Nuc, pentru ca trecerile sale de la manifestarea unor trasaturi pozitive la cele negative putand fi foarte derutante.

Se intalnesc totusi ades nativi Nuc foarte fideli si generosi. Are un excelent simt al proportiilor si al ansamblului, putand deveni un mare strateg. Ajunge adesea celebru, sau va avea o viata interesanta, cu multi prieteni si dusmani si plina de riscuri.

LATURA SENTIMENTALA: Nucul este partener caruia ii place sa-si subjuge partenerul pana la anularea completa a vointei lui. E destul de imprevizibil si greu de inteles. Insa, este foarte captivant. Poate da dovada uneori de cruzime si chiar de sadism.

TRASATURA DEFINITORIE: Dominat de idei ireale

PERSONALITATI: Pablo Picasso, Albert Camus, Alain Delon, Anthony Quinn, Shirley Temple, Traian Basescu.inapoi la pagina principalaHOROSCOPUL DE AZI 22 FEBRUARIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun