Zodiac arboricol - Pin

 

PIN
(19 - 28 februarie; 24 august - 2 septembrie)

Un copac care are un aspect elegant, frumos chiar. In plus, Pinul participa activ si, in mare parte, chiar constient la aceasta.

Pinul are un lemn foarte rezistent si nu e niciodata usor de abatut din drumul sau. De asemenea, este posesorul unei vointe puternice, parca nu se teme de nimic. Totodata, daca este si bine organizat devine un adversar foarte redutabil in lupta pentru existenta.

Este un personal caruia ii plac subtilitatile, rafinamentul si se va inconjura intotdeauna de lucruri frumoase. Pentru el se va dovedi ca este extrem de important ca mediul in care exista sa fie aranjat dupa gustul sau.

Isi cauta obiective clare, pe care si le urmareste pana la extreme, si nu tine cont de ceea ce i s-ar putea intampla pe parcurs. De aceea poate fi un bun camarad.

Cu toate acestea se fereste sa sa compatimeasca el pe cineva, deoarece problemele altora nu-l intereseaza deloc.

Tocmai de aceea, din acest punct de vedere este mai mult egoist decat altruist. Cert este ca Pinul dispretuieste total suferintele semenilor, mizeria, saracia si ii descalifica automat pe posesorii acestor tare.

Asculta pe oricine cu atentie, ceea ce il face sa fie bun confident. Insa, este posibil sa ramana doar la acest nivel, pentru ca e greu sa-l faci sa-l intereseze efectiv ce i se spune, sau doar viata in general, sub multiplele ei aspecte.

Acest semn favorizeaza femeile - ca native, ori pe cele ce vin in contact cu nativii acestui semn. Este recunoscut ca Pinului ii place ambianta casnica, aranjata cu mult gust si lux.

LATURA SENTIMENTALA: Aici intalnim un aspect sensibil: Pinul poate uita de el si poate ajunge la decizii pe care le va regreta mai tarziu. Si aceasta pentru dragostea pare a fi ca singurul domeniu in care-si pierde controlul. Este pasionat si impetuos, uneori imprudent.

CE-L DEFINESTE: Rafinat

NUME CELEBRE: Arthur Schopenhauer, J.W. Goethe, Victor Hugo, Michael Jacksoninapoi la pagina principalaHOROSCOPUL DE AZI 22 FEBRUARIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun