Zodiac arboricol - Plop

 

PLOP
(4-8 februarie; 1-14 mai; 5-13 august)

Subtire si decorativ, este un copac foarte frumos care poseda o scoarta foarte sensibila, care crapa in conditii nefavorabile. Nativul Plop are nevoie de societate si de multi prieteni, fara a se amesteca insa cu ceilalti, ori a permite familiarisme din partea oricui - caci are oroare de asa ceva.

Este un personaj cu mult bun simt, are o inteligenta mereu vie, si el va trasa drumul prin viata plin de gratie si calm, chiar daca e supus unor multiple accidente sentimentale ori incercari de alta natura. Da mereu impresia unei seninatati sau a unei veselii dezinvolte si asta pentru ca nu-si exteriorizeaza aproape niciodata grijile ce-l framanta.

Cu toate acestea, in realitatea de zi cu zi, este pesimist, dar are curaj si nu se va plange nimanui. In forul sau interior pot fi conflicte puternice provenite din imprejurari exterioare potrivnice, nimic insa nu transpare in afara.

Singura conditie pentru a se mentine pe linia de plutire e un anturaj potrivit si cativa prieteni buni, alternand din cand in cand cu starile sale obisnuite de singuratate. Poate dovedi uneori un dezvoltat simt practic si trebuie sa fie atent de a nu cadea in patima lacomiei, caci atunci va deveni foarte dur si isi va folosi rau ingeniozitatea.

LATURA SENTIMENTALA: E o fire prea independenta si prea sensibila pentru a-si gasi fericirea in casnicie - pe care nu o va ocoli. Mai mult, nu se va lamenta, ci isi va manifesta increderea in celalalt in situatiile de criza, ne luand initiativa in rupturile definitive. isi iubeste copiii, ca pe o mare realizare pentru el.

CE-L DEFINESTE: Pesimismul

NUME CELEBRE: Karl Marx, Mata Hari, Fred Astaire, Audrey Hepburn, Gary Cooperinapoi la pagina principalaHOROSCOPUL DE AZI 22 FEBRUARIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun