ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Pesti

Ascendentul in PestiEste o fire amabila, iubitoare, demna de incredere, intelegatoare. Are o dispozitie curtenitoare, afabila, ospitaliera si rationala. Sunt idealisti, receptivi, tacuti, buni mediatori. Sunt predispusi sa observe repede defectele celorlalti sau lipsa de perfectiune in toate.

"Lasa-te purtat de val" pare a fi motto-ul celor cu Ascendentul in Pesti. Sunt niste persoane care trec prin viata intr-o maniera gentila si dezordonata. Sunt de multe ori artisti si iubitori ai pacii, dar mintea deschisa si inima lor ii pot face sa apara ca niste persoane cameleonice. Cei din jur nu sunt niciodata siguri pe cine vor intalni de la o zi la alta cand este vorba de o persoana cu Ascendentul in Pesti.

Cu toate ca adesea ni se arata ca find tacuti si timizi, a doua zi ii putem gasi extrem de pasionali si vorbareti. Sunt foarte impresionabili, au tot timpul o dispozitie visatoare si inspira o personalitate blanda si inimoasa. Nativii cu Ascendentul in pesti vad lumea cum le place lor s-o vada la un moment oarecare, asa ca obiectivitatea nu e calitatea lor forte. Nici luarea de decizii!

Persoanele cu Ascendent in Pesti sunt rezistente la orice fel de etichetare, caracterul lor este schimbator si nu doresc sa fie stabilizate sau limitate in vreun fel. Acesti oameni sunt neobositi si in continua cautare si niciodata nu sunt foarte multumiti cu o singura cale de urmat in viata. Cei cu Ascendentul in Pesti evita frigul, actiunile dure si realitatile suparatoare. Nu au un plan pentru maine si nici chiar pentru azi, preferand sa-si pastreze oportunitatile deschise. Atat timp cat sunt obisnuiti sa se razgandeasca foarte des, si le place sa "simta" tot ceea ce fac de-a lungul vietii, o prea mare organizare sau structurare ar putea sa ne apara ca niste posibilitati limitate.

Cei nascuti cu Ascendentul in Pesti sunt aproape mereu cu capul in nori si chiar si atunci cand reusesti cumva sa le atragi atentia, tot visatori par.

Aceste persoane cauta parteneri stabili, pe care se pot baza. Cauta persoane care sa ii aduca cu picioarele pe pamant si de multe ori le vor pasa acestora responsabilitatile de zi cu zi. Au nevoie de un partener pragmatic si realist.

Nativii cu Ascendentul in Pesti sunt de multe ori sensibili la medicamente si predispusi la alergii trecatoare. Constitutia lor fizica e de multe ori mai putin rezistenta decat a altora.

Au de obicei un sarm irezistibil, care se manifesta discret in diferite feluri si care le da o aura blanda. Atat infatisarea, cat si manierele ii intriga pe altii.

Aspect fizic

Statura medie spre scunda cu membre scurte, cu tendinta de ingrasare mai ales la batranete; fata plina sau carnoasa, ten palid, tendinta de barbie pronuntata; ochii mari, gura larga, parul bogat, castaniu inchis spre negru, maini si picioare mici.

Predispozitii mentale

Rationament rapid, tipul cu putere de influenta, adaptabil, nesofisticat, amabil, nesigur, schimbator, receptiv din punct de vedere psihic, emotiv, iubitor de muzica; pasional, afectuos, milos ; uneori este rezervat, secretos sau isi disimuleaza modul de a actiona.

Nume celebre cu Ascendentul in Pesti:

Jason Alexander, Antonio Banderas, Alexander Graham Bell, Carol Burnett, Frank Capra, David Carradine, George Clooney, John Wayne, Whitney Houston, Mark Knopfler, Dean Martin, Gwyneth Paltrow, Phylicia Rashad, Robert Redford, Nolan Ryan, George Sand, Nicole Brown Simpson.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII