ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Leu

Ascendentul in LeuPersoanele nascute acum sunt amabile, generoase, binevoitoare, cu inclinatii filozofice si o fire nobila. Nativii Leului sunt sinceri, liberi, transanti in exprimare, independenti, impulsivi, plini de energie si cu atitudini demonstrative. Sunt o fire focoasa si insufletita.

Persoanele cu Ascendentul in Leu nu pot trece neobservate. Emana o energie speciala si un magnestism care atrage atentia celorlalti. Cateodata este din cauza ca sunt niste persoane galagioase, care acorda o atentie sporita felului in care arata (in special parului); alteori este datorita felului lor de a fi care pur si simplu starneste interesul celorlati.

Nativii cu Ascendentul in Leu stiu foarte bine ceea ce pot si sunt constienti de modul in care arata. Isi dau extrem de bine seama cum sunt alte persoane si ceea ce vor sa para. De fapt, pe acesti nativi ii intereseaza foarte mult sa pastreze aparentele - se gandesc daca persoanele cu care se intalnesc sau locurile pe care le frecventeaza ar putea sa le afecteze imaginea. Adesea nativii cu Ascendetul in Leu se simt ca si cum ar fi pe scena, chiar si in intimitatea casei lor.

Au tendinta de a lua decizii pripite, de a avea accese de furie si de a face excese. Totusi, dispun de o rabdare foarte mare si de energie, iar datorita caracterului lor idealist nu intra in prea multe necazuri. Dorinta de a controla tot ce se intampla in cercul lor prieteni ii poate transforma cateodata in niste persoane autoritare. Daca nu exagereaza cu aceasta autoritate, vor aparea ca nioste persoane care vor ca oamenii pe care ii iubesc se simt bine. Multi dintre nativii cu Ascendentul in Leu sunt conducatori, fie prin profesia pe care o au, fie prin caracter.

Tendinta de a supraaprecia unele lucruri sau chiar pe ei insisi este prezenta in majoritatea cazurilor. Acest lucru se datoreaza entuziasmului si optimismului natural pe care le au atunci cand incep o noua activitate. Cateodata sunt ca niste reclame care ruleaza una dupa alta. De fapt, persoanele cu Ascendentul in Leu au toate calitatile necesare pentru a fi buni promotori.

In general persoanele cu Ascendentul in Leu isi sustin demonstratiile si au tendinta de a face gesturi ample. In fapt, unii dintre ei sunt atat de absorbiti de fictiune, incat le este putin cam greu sa vada realitatea. Acesti nativi simt o nevoie extraordinara de a fi admirati.

Adesea pesoanele cu Ascendentul in Leu au o constitutie fizica puternica. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic si manierelor. In general adopta stiluri vestimentare si tunsori tineresti. Felul lor de a fi este autoritar si puternic.

Indiferent de varsta pe care o au, persoanele cu ascendetul in Leu vor avea intotdeauna o inima ca de copil. Le place sa se distreze, sunt prietenosi, generosi si spirituali.

Oricat de marinimos si prietenos este nativul cu ascendetul in Leu, acesta va fi schimbat de pozitia Soarelui in zodie si casa. Acest lucru se intampla deoarece planeta care guverneaza Ascendentul in Leu este soarele. De exemplu, o persoana cu Ascendentul in Leu, care are Soarele in Fecioara, poate sa nu fie la fel de puternica cum este o persoana cu Ascendetul in Leu care are Soarele in Berbec. Oricum, indiferent de pozitia Soarelui, nativii cu Ascendetul in Leu se recunsoc ca fiind constienti de propria valoare si sunt optimisti. Sunt inzestrati cu simt estetic, recunosc calitatea si au un stil prietenos caruia este greu sa ii rezisti. Vor sa faca astfel incat lucrurrile sa se intample si creaza valva.

Se intrec pe ei insisi acolo unde au autoritate sau o pozitie responsabila in domeniile executive sau in sferele de conducere. Temperament schimbator.

Aspect fizic

Umeri largi, oase si muschi puternici, partea superioara mai bine conturata decat cea inferioara; talie subtire, genunchi proeminenti, tinuta verticala; parul este moale si ondulat, de obicei de culoare deschisa cu tendinta de a cheli; fata mare si rotunda, ochii caprui, tenul rosiatic.

Predispozitii mentale

Ambitios, generos, demn, sincer, cald, increzator in sine, curajos, impulsiv, hotarat, perseverent, scrupulos; cu apetenta de putere si onoruri; inclinatii artistice; vesel, optimist.

Nume celebre cu Ascendentul in Leu:

Muhammad Ali, Ingrid Bergman, George W. Bush, Johnny Depp, Ava Gardner, Al Gore, Katie Holmes, Steve Martin, Henri Matisse, Al Pacino, Luciano Pavarotti, Matthew Perry, Pablo Picasso, O.J. Simpson, Princess Stephanie of Monaco, Meryl Streep, Justin Timberlake, Tanya Tucker, Tina Turner.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII