ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Scorpion

Ascendentul in ScorpionFire rezervata, tenace, hotarata si secretoasa, inclinata oarecum catre suspiciune, scepticism si sarcasm. Au o minte agera, sunt elocventi si rapizi in actiune, plini de energie, optimisti.

Persoanele cu Ascendent in Scorpion au foarte multa prezenta de spirit. Au ceva al lor care ce se transmite celor din jur, cum ca nu sunt persoane cu care sa te poti juca foarte usor. Felul lor de a fi cere respect si in unele cazuri inspira frica. Persoanele cu Ascendent in Scorpion pot fi linistite sau zgomotoase, dar par intotdeauna puternice si determinate.

Fie ii iubesti pe cei cu Ascendent in Scorpion, fie ii urasti. Sunt acele rare persoane care nu trec prin viata neobservate. Cateodata, unii dntre ei devin confuzi cand au de-a face cu evenimente care genereaza reactii puternice din partea celorlalti. Au aparenta unei persoane care parca vede prin tine, si peste superficialitatea celorlati. Aceasta poate sa ii intimideze pe unii si sa-i intrige pe altii. Cand discuta cu ceilalti cauta raspunsuri citind printre randuri. Detaliile de suprafata sunt ignorate atunci cand simt ceva pentru persoanele sau fata de situatiile din apropiere.

Persoanele cu Ascendent in Scorpion pun foarte mult accent pe intimitatea lor, ce poate friza paranoia. Au nevoie foarte mare sa isi controleze mediul in care traiesc si sunt experti in strategie. Rar asa persoane care isi arunca in aer sansele cu nervozitate, isi planifica miscarile cu mare grija si calculat, bazandu-se pe abilitatea lor impresionanta de a simti persoanele si situatiile.

Cei nascuti cu Ascendentul in Scorpion sunt cu picioarele pe pamant, buni parteneri. Increderea in partenerul lor find foarte importanta. De multe ori cauta implicare totala si nu au foarte multa rabdare cu partenerii ocazionali.

Desi apreciaza luxul, pot fi foarte frugali si strangatori. Sunt detectivi innascuti, serifi, administratori, chimisti, chirurgi si persoane contractante si sunt capabili sa atinga scopuri care necesita forta fizica sau spirit agresiv.

Aspect fizic

S
tatura medie sau putin peste, tendinta catre ingrasare sau macar catre forme pline, uneori fizionomia si constructia corpului sunt patratoase; parul este des, inchis la culoare, carliontat sau ondulat, uneori ondulat artificial; sprancene proeminente si aptitudini perceptive, nasul si profilul sunt acviline sau mediteraneene, tenul este intunecat.

Predispozitii mentale

Minte agera, patrunzatoare, critica si o judecata subtila. Vointa si hotarare puternice ; increzator in sine, incapatanat, cu opinii rigide. O minte rafinata greu de influentat sau de inselat, fire volitiva, curajoasa, energica si activa cand interesul o cere, de altfel fiind destul de indolenta. Devine sarcastic, impulsiv sau foarte nervos cand este provocat. Manifesta interes frecvent pentru cercetari oculte sau chimice si are apetenta pentru mister. Unii sunt foarte practici, prozaici, indemanatici, buni oameni de afaceri, persoane contractante etc. Sunt ofiteri buni, navigatori, lucratori sau comercianti de lichide. Sunt inclinati catre chirurgie sau catre cercetari practice.

Nume celebre cu Ascendentul in Scorpion:

Tori Amos, Paul Cezanne, Christian Dior, Michael Douglas, Clint Eastwood, Chris Evert, John Fogerty, Aretha Franklin, Sigmund Freud, Katharine Hepburn, Victor Hugo, Diane Keaton, Kris Kristofferson, David Lynch, Mata Hari, Prince, Yves Rocher, Diana Ross, Oliver Stone, Robin Williams.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII