Horoscopul copilului tau

horoscop copil balantaCopilul Balanta
horoscop copil balanta

De obicei, primul comentariu pe care il fac oamenii la vederea unui copil Balanta este “Ce copil dragut!” Privirea lui dulce, obrajii bucalati si zambetul lui dragut vor castiga, cu siguranta, inimile celor din jurul lui. Este, de asemenea, un copil calm si linistit si nu il vei gasi niciodata tipand fara motiv. Dar are si parti mai dificile: nu il pune sa faca o alegere pentru ca nu o poate lua atat de usor. In plus, daca il fortezi sa se grabeasca in luarea unei hotarari, nu va ajunge niciodata la o concluzie.

De vreme ce nu se poate hotari asa usor, poate parea incapatanat. Dar nu este asa. Se gandeste ce sa faca mai intai. Daca tipi la el nu vei fi de niciun ajutor. Ba chiar ii vei strica echilibrul si va deveni mai confuz ca niciodata. Da-i unui copil Balanta de lucru, dar nu mai multe sarcini odata, si va face treaba intr-un minut, daca nu are de facut nicio alegere. In plus, trebuie sa te asiguri ca nu ii ceri sa faca ceva pe un ton prea aspru. Va reactiona cel mai bine daca ii vorbesti cu blandete. Invata-l cum sa ia decizii, intr-un mod placut.

Poti face asta sugerandu-i tot timpul o solutie. Arata-i cum sa ajunga, treptat, la o concluzie pentru ca asa va trece peste indecizia lui. Un copil Balanta iubeste armonia si nu-i place sa schimbe aceasta stare. Are nevoie de pace si liniste mai mult decat alti copii. Nu ii plac lucruri ca vocea ridicata si culorile tari, asa ca ori de cate ori incepi sa devii frustrata de indecizia lui, adu-ti aminte ca aceasta trasatura este specifica zodiei sale si ca nu poti face nimic in privinta asta.

Unul dintre motivele oscilarilor copilului Balanta este dorinta lui de a fi cinstit si echilibrat. Nu vrea sa judece gresit o situatie sau o persoana si tinde sa cantareasca prea mult ambele fetele ale unei probleme. Unul dintre punctele slabe ale personalitatii unui copil Balanta este lenea. Nu va face nimic ore intregi, dar trebuie sa tii minte ca nu este puturos in sensul literal al cuvantului. De fapt, in cea mai mare parte a timpului este hiperactiv. Are nevoie de aceste pauze pentru a-si recapata puterea. Curand dupa aceea va fi acelasi copil energic ca si pana atunci. Nu-l certa pentru inactivitatea sa, pentru ca altfel va deveni lenes pentru a se autoapara.

Copiii Balanta sunt chiar politicosi, draguti, atenti si au personalitate placuta. Ei au abilitatea de a imblanzi chiar si cele mai impietrite inimi cu zambetul lor. Sunt foarte inteligenti si au capacitatea de a implica ambele parti in dezbatere si, apoi, sa le castige simpatia amandurora. Un copil Balanta se cearta adesea, pentru ca nu poate tolera observatiile facute in treacat despre orice. Dupa parerea sa, trebuie sa te uiti la ambele fete ale mondei si abia apoi sa faci comentarii despre o situatie sau o persoana.

Nu vei avea probleme in a-l face sa respecte regulile atata timp cat reusesti sa il convingi de utilitatea lor. Trebuie sa fii, adesea, cu ochii in patru daca ai un copil Balanta. El se poate indoi de tot ce exista sub soare si atunci va trebui sa iti sustii punctul de vedere cu argumente logice. Este un copil fidel si ii poti spune, cu incredere, orice secret. Vrea sa pastreze increderea oamenilor in el si nu il vei vedea mai deloc barfind. Dar nu te astepta sa fie de partea ta daca gresesti.

Copilul Balanta are un simt puternic al corectitudinii, ceea ce il forteaza sa ia partea numai acelei persoane care are dreptate. Desigur ii va lua timp sa se hotarasca cine are dreptate. Iti va respecta intimitatea si se asteapta sa faci al fel. Va fi, de asemenea, destul de curat si ordonat, pentru ca nu-i place mizeria si dezordinea. Aproape toate Balantele vor fi interesate de arta si de frumusete si vor avea destule iubiri in copilarie. Copilul Balanta va fi usor de crescut, mai ales cu acele gropite dragute din obraji si cu zambetul lui cuceritor!

alte zodii

HOROSCOPUL DE AZI 28 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun