Horoscopul copilului tau

horoscop copil gemeni Copilul Gemeni
horoscop copil gemeni

A avea un copil nascut in zodia Gemeni este ca si cand ai fi in priza tot timpul. Vei fi intotdeauna in picioare, incercand sa tii pasul cu el. In momentul in care va incepe sa mearga, ar fi bine sa iti pui pantofii de jogging. Nu il obliga sa stea intr-un singur loc ca intr-un tarc, pentru ca il vei face foarte nefericit. Copilului Gemeni este un explorator si un cautator, iar daca ii vei impune prea multe restrictii, acest lucru i-ar putea impiedica dezvoltarea emotionala. Copilul Gemeni este o zodie de aer si ca toate zodiile de aer are nevoie sa fie tot timpul in miscare.

Rabdarea nu este una dintre trasaturile de personalitate a copilului Gemeni, asa ca este foarte greu pentru el sa stea cuminte o perioada mai mare de timp. De aceea, are obiceiul de a face mai multe lucruri deodata. Cu timpul, se va potoli, dar se va framanta, totusi, destul de mult. Copilul Gemeni este foarte prietenos, este activ, curajos si inteligent; se joaca foarte usor cu vorbele si cu literele, ii place sa converseze cu ceilalti si sa-si imparta cunostintele cu ei. El are o personalitate duala si este mai bine sa accepti asta. O astfel de personalitate vor avea si copiii Gemeni foarte talentati.

Un copil Gemeni are simtul umorului si este foarte spiritual. Pentru el, fantezia si realitatea se amesteca si de aceea traieste in ambele lumi. Este posibil sa mai exagereze putin adevarul, dar va spune doar niste minciuni nevinovate doar pentru a prezenta situatia intr-o maniera mai colorata. Nu il pedepsiti pentru asta, ci, mai degraba, cereti-i sa isi mai tempereze imaginatia si sa spuna intotdeauna adevarul. Nu incerca niciodata sa-l opresti sa se exprime sau sa comunice cu ceilalti. Daca vei face asta, s-ar putea retrage intr-o lume imaginara pentru a se apara.

Punctualitatea nu este punctul forte al unui copil din zodia Gemeni. El va intarzia de fiecare data pentru ca se va intalni intotdeauna cu cineva pe drum si se va opri sa stea de vorba. Ii este greu sa asculte ceva fara sa intervina pentru ca, in general, va ghici continuarea povestii. Adesea, va repeta ce-a spus. Totodata, nu se poate concentra prea mult timp, putand fi distras foarte usor de la activitatile pe care le face.

Gemenii, fie ca sunt copii sau adulti, nu pot trai fara telefon, iar cateodata ai impresia ca s-au nascut cu telefonul in mana. De ce? Pentru ca nu pot trai fara sa discute cu ceilalti. Copilul se razgandeste foarte des si este mereu pe drum pentru a ajunge undeva. In plus, isi poate schimba planurile de viitor in fiecare zi, dar asta il face sa fie adorabil. Chiar daca este singur, prin natura sa duala copilul nascut in aceasta zodie va face cat doi.

alte zodii

HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun