ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012...

Nativii din zodia dragon

Sigur pe tine, dinamic si zgomotos, sunteti nascut pentru a fi "maestru de ceremonii". Artificiile, petrecerile, festivalurile, vacantele, mitingurile va atrag in mod deosebit si sunteti omul perfect care le initiaza si le face sa mearga.

Sunteti un caracter penetrant, dotat de la natura cu putere si noroc. Oamenii va cauta permanent, din diverse motive. Puteti fi si fanfaron si sa nu fiti crezut prea usor.

Atunci cand stiti ca aveti dreptate sunteti inflexibil. In afaceri aveti aparenta unul dur, dar chiar si tu, vajnicule Dragon, nu esti invincibil.

Toate acele flacari pe care le aruncati in multime sunt doar un camuflaj. Pe dedesubt sunteti usor de atins. Un adversar slab. Practic, lesinati si la vederea unei salcii plangatoare.

Sentimentalitatea va vaneaza stand la panda la orice miscare, nu puteti sa rezistati unei asa dulci incercari. Credincios prietenilor si familiei, sunteti, mai degraba "slab de inima".

Dragonii sunt devastator de atragatori. Si romantici in acelasi timp. Dragonul se taraste, cat este el de lung, din pestera in pestera, dand nastere unei serii de iubiri pasionale care il magulesc, il ranesc si il infioara, in acelasi timp.

Visati mereu la acel moment de extaz fara sfarsit. Cuplati-va cu Sobolanul, Cocosul sau Tigrul. Evitati legaturile profunde cu Boul sau cu Cainele.

Dragonul, daca are o copilarie disciplinata, dirijata de familie si scoala ar putea sa-i creeze un sentiment de frustrare privind nevoia de aplauze si atentie nemeritata. Acest lucru ar putea, la fel de bine, sa va pregateasca mult mai realist drumul in viata decat vi l-ati alege singur, fara indrumare.

Criza varstei de mijloc s-ar putea transforma intr-o grozavie. Dar, daca ramaneti in viata dupa 50 de ani, munca din urma incepe sa se amortizeze. Stiti sa invatati din greseli.

Un sfat? Nu va lasati ego-ul sa o ia inainte activitatii cerebrale. Incercati autocritica, chiar in oglinda, si stati mai ascuns.

Plusuri: Dragonul este un personaj vibrant, marinimos, carismatic, principial, indestulat, distinctiv, fascinant, sentimental, educat, de vita nobila, cu o istetime prodigioasa.

Minusuri: Dragonul poate fi si bombastic, mereu nemultumit, nemilos, obisnuit sa ordone, dogmatic, dulceag, egocentric, defensiv, insetat de putere, pripit, impopotonat.

Ca o concluzie: plin de vitalitate si entuziasm, dragonul este un personaj popular, chiar daca are reputatia ca este pripit si "are o gura mare", adesea. Sunteti o persoana indeobste inteligenta, inzestrata si un perfectionist. Aceste calitati, insa, va fac o persoana mai putin suportabila de catre ceilalti.

Cei din aceasta zodie pot fi foarte potriviti sa devina artisti, preoti sau politicieni de rasa.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 31 MAI 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun