ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016...

Nativii din zodia maimuta

Sunteti o persoana incantatoare care nu rateaza niciodata o ghidusie si care, in ciuda tendintei de neoprit de a va arata viclenia si de a sicana, rareori sariti calul.

Contradictie? Da, cu siguranta. Si chiar mai mult decat atat. Maimutele sunt ingenioase si le place sa fie implicate in absolut orice. Intelegeti ce se intampla cu mult timp inainte de a se termina, dar niciodata nu radeti pana nu e totul gata si OK.

Va place sa complotati si sa planificati totul dinainte. Cand sunteti confruntat cu o, nepravazuta parca, miasma de complexitate umana, voi Maimutelor cu spirit ager, veti gasi intotdeauna calea de a restaura ordinea.

Sunteti inestimabili in postura de "sefi de trib", dar si buni angajati sau sfatuitori. Postul care va caracterizeaza cel mai bine este de vicepresedinte. Functiile si rangurile nu inseamna nimic pentru voi daca instinctul nu le recunoaste. Nu conteaza cat de sus sunteti situat, voi veti sta totusi "in spatele vostru".

Fara prea mult zgomot, veti manageria, cu destula dexteritate, desfasurarea spectacolului, doar din culise. Refuzati sa imbatraniti. Daca aveti fonduri pentru a sari pe masa de operatii pentru un face-lift, o ajustare a nasului sau un transplant de par veti fi acolo dand din clopotei cu nerabdare.

Cand va alegeti partenerul aveti grija sa fie un Sobolan, Dragon sau Tigru. Prima si ultima parte a vietii voastre va decurge linistit. In jurul varstei de 40 s-ar putea sa experimentati o neasteptata pierdere de incredere datorata unei crize din dragoste, caracteristica varstei a doua.

Acest interval de slabiciune va trece dupa ce depasiti varsta de 45 de ani. Un sfat? Nu este suficient sa fii mai destept decat oricine altcineva, ci este suficient sa stii cand sa pariezi si cand sa zici "pas"; este secretul ca sa castigati multe dintre jocurile care va plac.

Rafinati-va simtul sincronizarii prin atentie, observatie atenta. Veti avea o viata lunga si mult mai indestulata ca a multora, daca veti invata sa va conservati pretioasa energie.

Plusuri: Maimuta poate fi rezonabil, credincios, autonom, candid, atruist, de succes, inventiv, cooperant, iubitor, inteligent, individual si un generos amfitrion.

Minusuri: Maimuta poate fi si mult prea emotiv, capricios, perfid, indulgent cu sine, imatur, nesigur, indiferent, nepasator, credul, un om mic si hraparet.

Ca o concluzie: Aveti o inteligenta practica si un spirit de istet. Din cauza personalitatii extraordinar de naturale si magnetice, in acelasi timp, sunteti o persoana foarte agreata in societate.

Maimuta, insa, trebuie sa aiba grija sa nu alunece pe panta oportunismului de moment sau sa devina suspicios mereu pe celelalte persoane. Semnul acesta va promite succes in aproape orice intreprindeti in viata.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 04 APRILIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun