ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019...

Nativii din zodia porc

Sunteti un model de sinceritate, puritate, toleranta si onoare. Vreti sa faceti totul, intotdeauna, cinstit. Aveti o aplecare deosebita catre estetica si fler pentru autenticitatea ei.

Cei din jur va cauta sfaturile pline de bun-simt si agreeaza comportamentul vostru petrecaret. Va incanta traiul la tara. Senzualitatea rustica si glumele nesarate va gadila neplacut.

Nici mancarurile rafinate nu sunt straine buzelor voastre! In orice caz nu sunteti deloc blanzi in aceasta privinta.

Oamenii pot profita de natura voastra docila, maleabila. De aceea, cand simtiti ca v-ati epuizat resursele oferind prea mult pur si simplu izbucniti, dati in istericale sau furie oarba.

Insa, cei din jur alearga, parca, pentru a va acoperi disparitia, atunci cand sunteti furios, iar voi veti reaparea numai atunci cand v-ati linistit, in fotoliul vostru favorit, cu privirea tintuita pe un obiect de arta pretios, plescaind caracteristic din buze in timp ce molfaiti o nemaipomenita bucata de ciocolata de import. Bleah!

Cei mai multi dintre porci se imbogatesc frecvent, insa acest lucru nu-i ajuta. Sunteti bolnavi dupa opulenta. Matasuri fine, argintaria lucrata manual si candelabrele din aur - de minimum 18 karate - va satisfac.

In probleme sentimentale o duceti bine alaturi de Dragon, Capra sau Tigru. Insa, feriti-va de Sarpe si Cocos.

Un sfat? Ca sa aveti pace si mintea linistita trebuie sa invatati sa vorbiti fara sa tipati si mult mai clar. La varsta de mijloc, puseurile de pasiune se vor potoli si viata va va deveni o adevarata balaceala.

Incercati, in interesesul unei proprii aparari sanatoase, sa exersati dreptul vostru de a refuza sa-i serviti pe altii. Spuneti doar NU, si daca nu veti uita acest lucru in practica, totul va fi perfect.

Plusuri: Porcul poate fi sensibil, senzual si senzitiv, dulce-naiv, cu grija, de sacrificiu personal, erudit, talentat, generos, candid, saritor, amuzant, caritabil, amabil, de o ospitalitate gratioasa si virtuos.

Minusuri: Porcul poate fi si ezitant, pesimist, epicurian infocat, usor de doborat, batjocoritor, snob, autoritar, competitiv, atoate-stiutor, sgarcit, persecutat si cateodata poate fi cel mai criminal de pe pamant.

Ca o concluzie: Sunteti un companion excelent, un intelectual care simte o puternica nevoie sa-si aleaga targeturi extrem de dificile, dar de care se va de ele tine pana la atingerea lor. Sunteti o persoana sincera, toleranta si onesta, dar asteptati acelasi lucru si de la cei din jur. Totusi puteti fi caracterizat ca fiind extrem de naiv. Nevoia voastra de a detine proprietati sau bunuri materiale in general, ar putea sa va fie de rau augur.

Porcul poate excela in arte si divertisment, dar si ca un bun avocat.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 04 APRILIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun