Numerologie - Numarul destinului

Numarul destinului: 1


Despre cei care au numarul destinului 1 se spune ca sunt nascuti lideri. Tipul insistent in dreptul sau de a fi propriul stapan asupra mintii si clamati permanent libertatea gandului si actiunii. Aveti capacitate de conducere si determinare. Nu va place sa va stea nimeni si nimic in cale o data ce ati apucat spre un anumit drum care ar trebui sa se finalizeze cu o tinta precisa. Va asumati responsabilitatea de a fi protector si prevazator cu cei pe care ii iubiti.


Impuneti respect si atentie si deveniti iritabili si, in aceasi masura, autoritari atunci cand lucrurile nu ies asa cum vreti. Simtiti nevoia sa fiti la comanda lucrurilor cu adevarat impottante si rezistati unor roluri cheie.

Aveti un exceptional simt creativ si original - in acelasi timp - si aveti simtul neobisnuitului. Va atrag probleme unicat si chiar aveti curajul sa deviati de la "calea batuta". Puteti fi intolerant cu propriile defecte, dar si cu ale celorlalti.

Sunteti mereu preocupati de propriul statut si nutriti sa aveti macar aparenta succesului si a satisfactiei proprii. Nevoia de a aparea instarit va impinge sa luptati pentru mai mult, pentru succes si lucrurile fine ale vietii.

Ar trebui sa fiti atent sa nu deveniti egoisti, ingamfati si mult prea grijulii cu propriile aparente. Trebuie sa va auto-protejati impotriva propriului comportament mult prea zelos, suparator si a caracterului agresiv. Daca aceste asa zise calitati nu le puteti tine sub control aveti toate sansele sa deveniti excesiv de dominator, razbunator si chiar violent.

Cele mai bune rezultate le aveti atunci cand abandonati propriile trucuri. Ideal ar fi sa fiti propriul vostru patron, cel mai indicat, pentru cei cu Numarul destinului 1, fiind in constructii sau ca specialisti intr-o anumita meserie din cele care se practica individual. Hotarati-va repede care este calea pe care o veti urma in viata si depuneti tot efortul si determinarea de care sunteti in stare pentru a va realiza visul.

Aveti tentinta de a deveni supra-stresat prin insasi natura voastra. Fiti atenti la ce fel de mancare mancati, indicat ar fi sa aveti si un program regulat de exercitii fizice. Sportul este adesea o rezerva de sanatate pentru acei care au stilul vostru de viata, cu precadere sporturile care implica alergari sau inot.

Nu lasati ca mandria, mult prea-increderea in sine, sa va acapereze felul de a fi. Tineti minte, talentele si abilitatile voastre sunt un dar dintr-o sursa inalta, care ar trebui sa scoata in evidenta gratitudinea si umilinta mai degraba, decat mandria si ingamfarea.

Mai degraba adesea decat deloc, persoanele guvernate de Numarul destinului 1 vor obtine mai multe de la viata, atat timp cat determinarea, creativitatea, originalitatea si pionieratul sunt exploatate la maximum. Talentele voastre sunt variate si potentialul vostru pentru succes este considerabil.

Aveti inclinatii spre afaceri, institutii militare sau guvernamentale atat timp cat aveti un rol de sef - mai mare sau mai mic - si posibilitatea de a face ca lucrurile sa evolueze asa cum vreti voi.HOROSCOPUL DE AZI 18 APRILIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun