Zodiac floral

BUJOR
persoanele nascute in zilele de : 2,11,20,29

Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia a se imbujora in urma unei actiuni navalnice ori a unui fior de dragoste si care reda in aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou inceput, specifice unei atari situatii.

Zodiac floral - bujor

LATURA SENTIMENTALA:Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. in tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.

CE-L DEFINESTE: Pasiune extrema

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee, mac, margareta

NUMERE NOROCOASE: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni, vineri

DESCRIERE: Este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si n-ar fi rau, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.

Loialitatea deosebita a nativei va fi evidenta in situatiile in care e vorba in mod explicit de datoria ei. Ii place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme.

Trebuie sa-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti (chiar jigni) pe ceilalti si sa dea dovada de rabdare si intelegere in acest sens. Ar trebui sa fie mai curajoasa in tot ce face.

Numai respectand aceste principii va fi impacata cu sine.


HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun