Zodiac floral

MAC
persoanele nascute in zilele de: 6, 15, 24

O floare a carei culoare rosie, mai ales in lumina orbitoare a soarelui de vara, semnifica senzualitatea calda ce va invaluie, caldura mangaietoare si atmosfera de reverie si ambiguitate specifica lungilor zile linistite de vara. Un mac dezradacinat ori lovit de furtuna isi pierde usor petalele, mai inainte chiar de a avea timp sa se ofileasca.

Zodiac floral - Mac

LATURA SENTIMENTALA: Foarte romantica, partenerul dumneavoastra trebuie sa aiba toate caracteristicile unui Fat-Frumos, lucru care probabil ca nu se va realiza decat foarte greu; urmarirea acestui ideal este motivul care va sta la baza mai multor casatorii.

E posibil ca in cele din urma el sa apara in carne si oase sau poate ca dumneavoastra v-ati mai schimbat intre timp. Dati dovada de multa senzualitate in alegeri si in raporturile cu partenerul.

CE-L DEFINESTE: Senzualitatea

COMPATIBILITATE: Trandafir, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30

ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri

DESCRIERE: Aveti o buna intuitie care va ajuta sa anticipati anumite situatii si chiar sa faceti profetii in toata regula.

Nici o persoana nu are secrete fata de dumneavoastra, caci dispuneti de o buna psihologie pe care o aplicati asupra gandurilor si sentimentelor celor ce va inconjoara.

Sunteti sensibila, rafinata si va cufundati in reverii adanci.

Trebuie corectata totala lipsa de aplecare spre o mai buna organizare si disciplinare a fortelor proprii in confruntarea cu viata de zi cu zi, deoarece aici sunteti complet rupta de realitate, in compensatie, e posibil sa alunecati pe panta alcoolismului, ori a drogurilor.

Pentru a evita aceste cai ruinatoare, este deci necesar sa va rationalizati contactul cu realitatea in asa maniera incat sa puteti face fata cenusiului cotidian.


HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun