Zodiac floral

MARGARETA
persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26

Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin compatibilitatea culorilor, de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.

Zodiac floral - Mac

LATURA SENTIMENTALA: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp.

Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase
.

CE-L DEFINESTE: Fragilitate

COMPATIBILITATE CU: Albastrea, bujor, mac, floarea-soarelui

NUMERE NOROCOASE: 4, 8, 22, 24, 26, 31

ZILE FAVORABILE: Sambata

 

DESCRIERE: Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, nefiind insa o persoana agresiva ci dimpotriva.

Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti.

Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla uneori sa capitulati prea usor.

Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea.

 

 


 


HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun