Zodiac floral

ORHIDEE
persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25

Frumusetea exotica a orhideeei va aparea intotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distincta (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decat arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspandite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste in Filipine, ori se afla chiar langa dumneavoastra asteptand sa o culegeti.

Zodiac floral - Orhidee

LATURA SENTIMENTALA: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de partener.

CE-L DEFINESTE: Intransigent sentimental

COMPATIBILITATE: Floarea-soarelui, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 12, 20, 21, 29, 30, 40

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni

DESCRIERE: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, in cazul in care veti sesiza abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de dumneavoastra.

Evitati in genere conflictele care va consuma foarte mult nervos, in schimb sunteti genul de persoana gata oricand sa ajute pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat.

Va marcheaza foarte mult in viata de zi cu zi o tristete ce va este familiara, dar care trebuie tinuta sub control pentru a nu fi vreodata nevoie sa ajungeti intr-o clinica de psihiatrie.

Cum tot va place mult sa calatoriti, o solutie ar putea consta in a va bruia melancolia excesiva in glasul rotilor de tren.

Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si avand tot ceea ce-i trebuie.


HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun