Zodiac floral

PAPUCUL-DOAMNEI
persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30

Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramane doar la nivelul aparentelor.

Zodiac floral - Papucul doamnei

LATURA SENTIMENTALA: E de remarcat gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind considerat necorespunzator. Ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra va dura, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va caracterizeaza.

CE-L DEFINESTE: Instabilitate

COMPATIBILITATE: Mac, trandafir, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 6, 9, 15, 18, 24, 27

ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni

DESCRIERE: Nu suportati sa stati multa vreme intr-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine.

Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care puneti mare pret.

Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare si nestinsa curiozitate, ce are in permanenta nevoie de lucruri noi care sa o alimenteze.

Va dauneaza foarte mult faptul ca, instabila cum sunteti, tinde-ti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, in special in ce priveste viata sentimentala si erotica; sunteti foarte imprastiata si ceva mai multa rigoare nu poate decat sa va foloseasca; in sfarsit, mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec.

Toate aceste trasaturi ies in evidenta in domeniul experientelor amoroase, dar ele exista si va saboteaza si in alte situatii ale existentei.


HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun