HOROSCOP EUROPEAN PE ZI DE NASTERE

10 Iunie

Gemeni - Ziua veseliei si tristetii

Pentru nativii zilei de 10 iunie viata are cu siguranta suisurile si coborasurile ei. Nativii mai evoluati reusesc sa sintetizeze si sa reconcilieze starile contradictorii (fericirea si tristetea, mania si depresia, amuzamentul si tragedia).

Nativii mai putin evoluati pot fi inebuniti de pendulul care face trecerea de la lumina la intuneric ca apoi sa revina iar la lumina, si tot asa. Anumite persoane nascute pe 10 iunie vor deveni curajoase doar atunci cand ajung in pragul disperarii. S-ar putea spune ca celor nascuti astazi nu le este frica de nimic sau le este frica de tot ce misca.

Intr-adevar, ei risca extraordinar de mult atunci cand transforma rezolutiile in dileme. Nativii acestei zile pot parea nepasatori, dar daca cineva le zdruncina putin fatada de suprafata, ei se vor aluneca pe panta cea intunecata a vietii lor.

Prin propriile experiente, nativii mai evoluati ai zilei de 10 iunie ajung sa inteleaga foarte bine relatiile de interdependenta intre fortele luminii si intunericului in univers. Ei isi dezvolta o capacitate de a percepe situatiile comice si cele triste din perspectiva situatiilor simple de zi cu zi.

Pot face acest lucru si atunci cand este vorba de ceremonii sociale importante cum ar fi inaintarea in varsta, casatoria, funeraliile si evenimentele placute. Nativii mai putin evoluati nu vor beneficia de o intelegere mai temeinica a lucrurilor in urma experientei acumulate. Ei nu detin nici o filozofie ce ii poate proteja de durere.

Fortele abisale ale intunericului si fortele profetice saturniene exercita o fascinatie ciudata asupra celor nascuti pe 10 iunie. Problemele de sexualitate, moarte, distrugere, pasiune si violenta ii intereseaza extrem de mult pe nativii acestei zile. Frica este cea care atrage si respinge majoritatea acestor sentimente, deoarece starneste emotii profunde si incontrolabile.

Multi dintre cei nascuti pe 10 iunie au tendinta de a-si ascunde aceasta fascinatie in spatele unui zambet, a unei fatade efervescente. Ceilalti sunt atrasi de personalitatile plutonice care determina o trecere spre latura lor depresiva, intunecata. De obicei, abilitatile analitice ale nativilor zilei de 10 iunie sunt foarte dezvoltate. Le place foarte mult sa testeze, sa exploreze, sa experimenteze si sa teoretizeze.

Femeile nascute pe 10 iunie pot parea haotice si foarte tulburate. Foarte adesea, ele isi canalizeaza energiile nervoase in controlarea mediului inconjurator, de exemplu, cautand perfectiunea la serviciu sau facand casa sa straluceasca de curatenie. Aceste manifestari pot fi rezultatul incercarii lor de a controla aceste scapari ale inconstientului lor.

Atat femeile, cat si barbatii nascuti pe 10 iunie trebuie sa se protejeze impotriva fascinatiei pe care o manifesta fata de latura lor intunecata. Daca pot integra acest interes in munca lor, intr-un mod sanatos, ei vor avea sanse de succes. Pe de alta parte, daca se pierd cu firea si devin persoane vesele in public, iar in viata lor personala se manifesta negativ, aceasta duplicitate ii va urmari toata viata si ii va deruta chiar mai mult.

SFATURI: Lamureste-te atunci cand te framanta ceva. Fereste-te de evazionism, chiar daca este vorba de interiorul sau exteriorul lumii sau de incercarea de a-ti gasi jumatatea in altcineva. Straduieste-te sa iti integrezi actiunile si fanteziile.

PUNCTE FORTE:
Indraznet
Capabil
Uman

PUNCTE SLABE:
Tulburat
Supersensibil
Ciudat

HOROSCOPUL DE AZI 14 APRILIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun