HOROSCOP EUROPEAN PE ZI DE NASTERE

11 Decembrie

Sagetator - Ziua intensitatii

Persoanele nascute in data de 11 decembrie sunt in principiu indivizi seriosi, intensi, grijulii si plini de initiativa. Sunt extrem de bine orientati spre scopurile lor si, de aceea, greu de oprit. In ciuda orientarii lor mentale profunde, ei au adesea si o prezenta fizica dominanta.

Aceasta combinatie de gandire si prezenta fizica ii face niste indivizi puternici.
Dinamismul nativilor din 11 decembrie le creeaza de obicei greutati.

Oricum, daca sunt neglijati, cad in dizgratie sau pierd sprijinul profesorilor sau al urmasilor, ei pot trece prin momente de mare stres psihic, uneori chiar ajung in punctul de a renunta sau de a claca. Din fericire, cei nascuti in aceasta zi au capacitatea de a-si reveni chiar si din cele mai dramatice situatii, chiar cu mai multa forta, devenind mai flexibili decat inainte.

Increderea in ei insisi, cat si natura energiei lor debordante, care pare sa ii intreaca si sa aiba o viata proprie, le asigura succesul.
Asemenea unor conductori de energie, cei nascuti in aceasta zi pot avea o influenta enorma asupra celor din jurul lor.

Cuvintele, faptele si chiar gandurile lor pot afecta sentimentele familiei, ale prietenilor si colegilor. O singura privire indreptata catre ei poate scoate la iveala ceea ce simt pentru ca sunt destul de transparenti.

Este greu pentru ei sa isi ascunda emotiile, care de obicei se vad clar pe chipul lor sau sunt exprimate clar pentru toata lumea prin limbajul corpului. In mod paradoxal, ei s-ar putea sa nu isi dea seama de ceea ce este evident la cei din jur.

In aceasta privinta, le-ar fi de mare ajutor sa aiba un partener sau un prieten intelegator care sa ii poata ajuta sa fie mai constienti de propria persoana si sa mentina o legatura cu felul in care ii vad ceilalti.
Nativii zilei de 11 decembrie isi pot asuma o pozitie de mare raspundere, dar nu sunt cea mai buna alegere pentru o pozitie care necesita arbitraj impartial.

Responsabilitatea lor de baza este fata de munca sau poate fata de intelegerea si viziunea lor morala asupra vietii. Nativii iau foarte in serios notiunile de corect si incorect si s-ar putea sa cada in greseala de a condamna sau de a judeca pe cineva.

O astfel de judecata are de obicei un aspect sever si ii raneste pe cei vizati. Ca parinti, persoanele nascute pe 11 decembrie trebuie sa aiba mare grija sa nu faca presiuni asupra copiilor lor.

De fapt, strategia „traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca” poate fi mai buna decat o atitudine razbunatoare. Mai mult, nativii acestei zile trebuie sa invete sa se relaxeze, sa se distreze si sa se bucure.

De multe ori, seriozitatea lor sta in calea posibilitatii altora de a se simti in largul lor. Daca isi pot pastra seriozitatea pentru locul de munca si sa isi permita sa se destinda mai mult in timpul liber, isi vor imbunatati simtitor calitatea vietii.

SFATURI: Lasa-te dus de val si accepta ceea ce ti se intampla. Mentinandu-ti o orientare pozitiva iti poti imbunatati conditia, atat pe a ta, cat si pe a celor pe care ii iubesti. Rasul iti mentine sanatatea.

PUNCTE FORTE:
Practic
Influent

PUNCTE SLABE:
Preocupat de propria persoana
Neatent la sine

HOROSCOPUL DE AZI 18 APRILIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun