HOROSCOP EUROPEAN PE ZI DE NASTERE

26 Februarie

Pesti - Ziua stimularii

Persoanele nascute pe data de 26 februarie au o mare capacitate de a-i stimula pe ceilalti, atat din punct de vedere emotional, cat si intelectual. Ei cunosc sensibilitatile oamenilor si astfel sunt capabili sa ii incite pe acestia.

Adepti convinsi ai ironiei si satirei, ei sunt de asemenea capabili sa aduca critici, atat la adresa oamenilor, cat si la adresa institutiilor sociale. Indivizii mai evoluati nascuti astazi se dedica unor cauze altruiste in beneficiul semenilor lor, adesea indrumandu-i pe acestia spre posibilitatile de avansare, atat materiala, cat si spirituala.

Desi nativii zilei de 26 februarie sunt extrem de individualisti, adesea fiind angajati in activitati pe care le desfasoara singuri, in scopuri personale, ei au un efect linistitor, chiar magnetic asupra celor pe care ii intalnesc. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi nu sunt facuti sa isi afiseze in public sentimentele si se simt mult mai comfortabil cand spontaneitatea si impulsivitatea ii caracterizeaza pe ceilalti.

In particular, sunt indivizi tacuti, seriosi si pasnici, dar in viata profesionala adopta in general o atitudine mult mai agresiva.
Nativii acestei zile sunt capabili sa ii raneasca profund pe ceilalti cu criticile lor.

De aceea, ei trebuie sa se fereasca sa nu starneasca dusmanii si antagonism. Desi nativii zilei de 26 februarie pot fi exagerat de autoritari in special in calitate de parinti, ei sunt rareori atat de fermi si de hotarati pe cat vor sa para. De fapt, ei sunt foarte vulnerabili si punctele lor sensibile sunt usor de atins. In cazul persoanelor iubite, membrilor familiei sau copiilor pot fi indulgenti.

Totusi, in afaceri sau in cadrul prfesional ei reactioneaza impulsiv. Multi dintre cei nascuti pe 26 februarie au obiceiul prost de a se prezenta intr-o postura extrem de serioasa sau chiar severa. Ar fi mult mai benefic sa se mai lumineze putin si sa nu mai ia totul atat de in serios.

Nativii mai evoluati ai zilei de 26 februarie trebuie sa dezvolte o capacitate foarte necesara, aceea de a rade de ei insisi fara a-si pierde demnitatea sau respectul de sine.
Datorita puterilor lor empatice, nativii zilei de 26 februarie pot atinge coarda sensibila a celor pe care nu ii cunosc prea bine sau chiar nu i-au mai intalnit niciodata.

Sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ceilalti si sa isi impartaseasca sentimentele pozitive reprezinta ceva foarte valoros pentru ei. Cei ce s-au nascut in aceasta zi sunt extrem de fericiti atunci cand nu este nevoie sa se explice tot timpul. Uneori, insa, ei simt nevoia de a fi siguri ca o alta persoana intelege tacit ceea ce gandesc.

Nativii zilei de 26 febraurie au deseori senzatia ca sunt exclusi din societate si faptul ca sunt acceptati inseamna foarte mult pentru ei. Pentru a obtine recunoasterea sociala a realizarilor lor, adesea neobisnuite, ei incearca sa mentina un contact cu intreaga societate. Totusi, daca isi asuma pozitii importante sau au un mare succes, ei vor simti o dorinta arzatoare de a fi singuri, doar cu munca lor.

SFATURI: Simplifica lucrurile si umanizeaza-le intotdeauna. Nu te lasa dus de val, ia-te mult mai in serios. Invata sa asculti, imparte responsabilitatile si uneori lasa-i pe ceilalti sa fie sefii.

PUNCTE FORTE:
Intelegator
Critic
Stimulator

PUNCTE SLABE:
Egoist
Sever
Nechibzuit

HOROSCOPUL DE AZI 27 FEBRUARIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun