HOROSCOP EUROPEAN PE ZI DE NASTERE

30 Mai

Gemeni - Ziua timpului scurt

Dorinta de libertate si independenta functioneaza atat negativ cat si pozitiv in cazul nativilor zilei de 30 mai. Le va fi foarte greu sa mentina aceeasi rutina an dupa an. Deoarece vor tanji dupa schimbarea brusca si extrema, vor avea de infruntat frustrari majore daca sunt reprimati. Adesea, nativii zilei de 30 mai doresc sa fie persoane responsabile, de incredere si de care poti depinde.

Desi se vor repeta constant, le va fi foarte dificil sa duca la bun sfarsit anumite sarcini. Cei nascuti astazi isi pot aduce cel mai bine contributia si se pot exprima prin munca individuala, initiativa individuala si viziunea personala.

Persoanele nascute pe 30 mai atrag adesea mania persoanelor pe care le dezamagesc. Nu este drept sa fie invinovatiti nativii acestei zile pentru tot ceea ce decurge rau sau pentru siretenie pentru ca schimbarea si instabilitatea sunt firesti pentru ei. Intr-adevar, toanele lor, in cazul in care sunt barbati se pot schimba intr-o singura secunda.

Femeile nascute astazi pot actiona intr-un mod uimitor de echilibrat in situatii simultane. De exemplu, ele pot tine o casa si in acelasi timp pot conduce o afacere, pot duce o viata secreta si pot visa la noi proiecte.

Persoanele nascute pe 30 mai trebuie sa se feresca sa-si ia angajamente pe care nu le pot onora. Datorita bunelor intentii, ei vor promite luna de pe cer, inchipuindu-si ca, daca apar probleme mai tarziu, se vor descurca sa le rezolve.

Aceasta este o greseala fatala care ii caracterizeaza pe nativii mai putin evoluati ai zilei de 30 mai. Acestea se intampla in cazul in care nu apeleaza la factorul lor de realism. Ei trebuie sa invete ca anumite persoane pe care le intalnesc vor lua ceea ce spun ei foarte in serios si ii vor bate la cap pana intr-un final. In acelasi mod, iresponsabilitatea manifestata in cazul banilor trebuie tinuta in frau.

Ei pot crea mari greutati familiilor lor daca nu vor fi chibzuiti din acest punct de vedere. Cei care au predispozitie spre ruinare ar trebui sa-si limiteze orizonturile. Actioneaza cu pasi marunti, in timp, construieste incet si sigur.

Viteza este punctul forte al nativilor zilei de 30 mai. Adesea, insa, poate degenera intr-o varietate frenetica ce le favorizeaza exprimarea energiei emotionale. Totusi, agerimea combinata cu siguranta, tineretea si atitudiea copilareasca fata de viata ii face pe multi dintre cei nascuti astazi irezistibil de atragatori.

Deciziile pripite ale persoanelor nascute pe 30 mai ii iau prin surprindere de cele mai multe ori pe cei din jurul lor. Desigur, cand aceste surprize sunt placute ei sunt bineveniti. In schimb, dupa o vreme prietenii incep sa priveasca in urma la ultimele scheme sau eforturi ale celor nascuti pe 30 mai si nu ii mai intampina atat de primitor.

Pe de alta parte, ideile celor nascuti astazi sunt avansate, abordarea lor este convingatoare, ambitia si dorinta lor de finalizare este putenica.
De obicei, persoanele nascute pe 30 mai vor tinti catre nivelele superioare si vor ajunge acolo doar daca propria lor abilitate de a produce haos nu ii saboteaza.

Moderatia, cel mai dificil lucru pentru persoanele dominate de porniri puternice de acaparare, este esentiala pentru a avea succes in cariera lor, in dragoste, cat si in cadrul familiei. Nativii zilei de 30 mai sunt muncitori foarte exacti si lucreaza foarte bine cu mainile. Atunci cand fac ceea ce le place, nativii exceleaza din punct de vedere tehnic. In aceste conditii, ei vor avea asigurate elementele de baza care le sunt atat de necesare.

SFATURI: Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala. Evita sa fii distras. Actioneaza deliberat si cu un scop anume. Fereste-te de schemele nefondate si de frivolitate.

PUNCTE FORTE:
Rapid
Expansiv
Priceput

PUNCTE SLABE:
Foarte sensibil
Nervos
Instabil

HOROSCOPUL DE AZI 14 APRILIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun