HOROSCOP EUROPEAN PE ZI DE NASTERE

5 Februarie

Varsator - Ziua elocventei linistite

Nativii zilei de 5 februarie confera gratie si fluenta celor mai multe activitati. Ei au o modalitate convingatoare, dar discreta de a anunta faptul ca sunt implicati intr-o afacere. Desi sunt mai putin elocventi in ceea ce priveste cuvintele, nativii zilei de 5 februarie au o prezenta fizica solida ce sugereaza ca te poti baza pe ei in caz de urgenta.

Nativii care au intr-adevar darul de a se exprima verbal prefera de obicei sa vorbeasca intr-o maniera directa si succinta. Discursul lor este plin de imaginatie si are un farmec convingator.

Nativii zile de 5 februarie sunt intuitivi in analizele lor referitoare la situatia prezenta. Nu toti vor fi de acord cu ei in toate privintele deoarece punctele lor de vedere exprimate cu incapatanare au tendinta de a starni opozitie. Siguranta de sine si prezenta lor intr-un fel joviala ii poate deranja destul de mult pe ceilalti.

Cel mai adesea, nativii le acorda celor care ii asculta doar o singura sansa de a intelege ceea ce au de spus. Daca sunt intelesi gresit, ei nu se vor obosi sa clarifice acest lucru sau sa mai explice inca o data.

Astfel, nativii zilei de 5 februarie trebuie sa devina mai degraba adepti ai aplanarii diferentelor aparute. Ei isi vor dedica timpul pentru a ilustra cat mai profund posibil ce vor sa spuna si in final vor afirma ca sunt pregatiti sa asculte si sa coopereze.

Nativii zilei de 5 februarie fac adesea apel direct la sentimentele celorlalti. Insa punctele lor forte sunt de fapt intelectul si abilitatile de concentrare. Sunt persoane sentimentale, dar succesul lor este direct proportional cu abilitatea lor de a pastra sub control latura incitanta a naturii lor. Nativii mai evoluati ai zilei de 5 februarie manifesta un echilibru care poate fi foarte linistitor, in special in situatiile dificile in care ei sunt solicitati sa conduca. Totusi, acest simt al increderii poate starni uneori iritare, in special daca ei adopta o atitudine condescendenta.

Nativii zilei de 5 februarie sunt indivizi cu multe fete, pe care le demonstreaza de cele mai multe ori. Astfel, ei vor da foarte mult inapoi. Ei traiesc adesea vieti interioare secrete, fara a permite accesul celorlalti. Multi dintre nativi poseda obiceiuri ciudate si ritualuri nevrotice care le confera un sentiment de bine.

Persoanele nascute pe 5 februarie pot fi foarte protectoare cu cei ce le sunt dragi lor. Ei insisi pot avea nevoie de sustinerea si protectia indivizilor foarte puternici sau a organizatiilor. Cel mai adesea, nativii zilei de 5 februarie muncesc pentru grupuri sau organizatii si contribuie cu foarte multa energie cand este vorba de familie si prieteni. Ei nu activeaza in mod frecvent pe cont propriu sau ca artisti izolati.

Chiar si cei care sunt patroni lucreaza la anumite proiecte in colaborare. In general, nativii zilei de 5 februarie trebuie sa invete sa ii lase pe ceilalti sa ii ajunga din urma, cat mai rapid posibil. Ei trebuie sa faca un efort pentru a fi mai temeinici, astfel incat munca lor sa reziste la un scrutin intens.

SFATURI: Acorda si celorlalti o sansa. Nu astepta ca toti ceilalti sa se miste la fel de repede. Incearca sa fii mai transparent si exprima-ti motivele mult mai clar. Oamenii nu pot intelege intotdeuna pozitia ta.

PUNCTE FORTE:
Usor
Fluent
Gratios

PUNCTE SLABE:
Nesteptat
Antagonist
Superior

HOROSCOPUL DE AZI 27 FEBRUARIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun