Horoscop Balanta 2013

Configuratia astrala se arata a fi foarte importanta pentru tine in plan financiar. Va fi, prin urmare, cel mai potrivit an pentru luarea unor decizii importante de genul unei achizitii, unui imprumut pe termen lung, a unui plasament sau unei investitii. Vei beneficia a suportul astral in oricare din aceste demersuri.
Nativul Balanta, ar trebui, in 2013, sa incerce sa fie si mai diplomat in incercarile sale. Asta nu inseamna ca va trebui sa taci intotdeauna, ci ca trebuie sa fii circumspect, ponderat si sa iti alegi cuvintele in orice ocazie. Acest lucru te va feri de deceptii in anul care urmeaza. Configuratia planetara generala influenteaza, cu precadere, zona legata de bani si nu va avea niciun impact semnificativ asupra altor domenii ale vietii tale.
Horoscop Dragoste Balanta

Horoscop Dragoste Balanta 2013

Asa cum spune o uratura de la noi: semne bune anul are, pentru nativii Balanta. Va asteapta o mare fericire in dragoste. Cum o obtii? Nu ezita sa iti iei destinul in propriile maini. Pe scurt, in 2013, nu contati pe noroc, ci pe voi insiva pentru a fi fericiti. In cazul in care casnicia trece printr-o perioada dificila, pune toate problemele pe masa si discuta sincer cu jumatatea ta.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Balanta

Horoscop Bani Balanta 2013

Influentele astrale pentru nativii Balanta, in primele luni ale anului 2013, ii determina sa fie rezonabili si organizati, cand vine vorba de probleme financiare. Totul va fi bine pentru nativii strangatori, care stiu cum sa isi gestioneze prudent bugetul, indiferent daca veniturile lor sunt mai mici sau mai mari.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Balanta

Horoscop Cariera Balanta 2013

Pentru sectorul profesional, inceputul anului 2013 nu se anunta cu evenimente astrale majore, ceea ce sugereaza ca veti parcurge o perioada usoara si lipsita de evenimente. Un punct de notat totusi: Jupiter, planeta norocului, isi va schimba locul.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Balanta

Horoscop Sanatate Balanta 2013

Voi Balantele va bucurati, inca de la inceputul anului 2013, de un tonus si de un dinamism constant reinnoite. Acesta nu trebuie sa fie, totusi, un motiv pentru a va risipi energia. Din contra, ar trebui sa va ganditi cum sa gestionati corect acest capital pretios de vitalitate pe care il aveti.
Citeste mai mult »