Horoscop Berbec 2013

Planetele vor influenta, in anul 2013, mai ales, domeniile legate de bani, astfel ca principala preocupare va fi legata de problemele financiare. Te poti bucura de aceasta conjunctura astrala pentru a-ti organiza bugetul pe termen lung.
Un an in care este bine sa-ti asculti inima mai mult, in loc de a gandi continuu. Anul acesta, nu mintea iti va fi cel mai bun ghid, in unele situatii punandu-ti frana in incercarile tale de a obtine ceva de suflet. Na tivul Berbec va trebui sa actioneze din instinct si fara teama. Nu te grabi, in nicio situatie, vei avea timp suficient pentru a actiona. Dar nici sa nu astepti pana in decembrie, cand vine vorba de decizii financiare importante, cum ar fi cumpararea unor bunuri valoroase, contractarea de imprumuturi sau investitii!
Horoscop Dragoste Berbec

Horoscop Dragoste Berbec 2013

La inceputul anului 2013 beneficiezi de cateva configuratii rare si favorabile ale astrelor, care promit multora dintre nativii Berbec o viata amoroasa intensa, iar pentru cei solitari o posibilitate serioasa de a intalni pe cineva.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Berbec

Horoscop Bani Berbec 2013

Inceputul de an 2013 ii va gasi pe nativii Berbec capabili sa regleze in mod eficient problemele materiale. Este adevarat ca trebuie sa adopte o atitudine rezonabila si vor fi gata sa taie unele cheltuieli inutile, daca circumstantele o cer.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Berbec

Horoscop Cariera Berbec 2013

Daca ai o afacere pe care o derulezi, atunci vei avea parte de influente care te vor impinge inainte, chiar de la inceputul anului 2013. Aceia dintre nativii Berbec care, in ultimul timp, au avut parte de tot felul de intamplari nefericite, vor vedea in cele din urma cerul senin.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Berbec

Horoscop Sanatate Berbec 2013

Iata un inceput de an 2013 in care influentele ceresti, legate de domeniul sanatatii, vor fi favorabile pentru tine, de data asta. Stelele vitalitatii si dinamismului - Soarele, Marte si Uranus - vor fi bine plasate. Astfel te poti astepta sa beneficiezi de un tonus fizic si moral impecabil.
Citeste mai mult »