Horoscop Capricorn 2013

Pentru a avea un 2013 bun, trebuie sa tii cont de faptul ca astrele te favorizeaza in special in privinta familiei si carierei, obligandu-te fara indoiala sa reconsideri anumite aspecte ale comportamentului tau sau anumite obiceiuri, astfel incat sa iti imbunatatesti relatiile cu familia precum si viata profesionala.
Trebuie sa iti amintesti mereu ca nu e nimeni mai norocos, decat cel care crede in sansa sa. Este intotdeauna mai bine sa pleci castigator, pentru ca ai fortat putin norocul, in vreme ce nu exista nimic mai nefast decat sa te concentrezi pe ideea ca vei esua, vei fi infrant sau vei avea ghinion.
La finalul anului 2013, nativul Capricorn va fi incantat de schimbarile intervenite. Prin urmare, in cazul in care ai in vedere luarea unor decizii importante legate de job sau familie, fa-o fara ezitare, caci vei obtine cele mai multe beneficii posibile.
Horoscop Dragoste Capricorn

Horoscop Dragoste Capricorn 2013

Nativii Capricorn se vor bucura de o perioada linistita senina si fericita, inca de la debutul anului 2013, alaturi de sotul sau partenerul lor. Dar nu va fi o coincidenta! Veti dori sa va consolidati relatia, abordand fara false pudori subiecte tabu.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Capricorn

Horoscop Bani Capricorn 2013

Nativii Capricorn se vor bucura de influente astrale excelente, inca din primele luni ale anului 2013. Acestea va vor ocroti partea financiara al existentei. Nu va pot promite, insa, un castig mare la Loto, ci cresterea veniturilor pentru unii nativi sau un contract benefic pentru altii.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Capricorn

Horoscop Cariera Capricorn 2013

In prima perioada a anului 2013, sub jurisdictia lui Jupiter bine aspectat, nativii Capricorn vor merge in directia succesului sau macar a unei redresari a situatiei mostenite din anul anterior. Va puteti astepta la o multime de satisfactii materiale si profesionale.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Capricorn

Horoscop Sanatate Capricorn 2013

Veti incepe anul 2013 foarte bine din punctul de vedere al sanatatii, in ciuda unor slabiciuni ale sistemului digestiv. Cu Venus in sectorul sanatatii nu aveti nimic serios de care sa va temeti. Dar Venus retrograd poate slabi temporar sistemul digestiv, in timp ce va va creste foarte mult pofta de mancare.
Citeste mai mult »