Horoscop Fecioara 2013

Configuratia planetara generala pentru anul 2013 va influenta in mod special domeniile legate de munca si sanatate. Prin urmare, pentru a obtine maximum de avantaje din aceasta conjunctura astrala, este potrivit sa acorzi, mai intai, atentie acestor domenii.
Invata sa apreciezi surprizele placute ale vietii si sa le uiti pe cele neplacute. Nu trebuie sa-ti impovarezi sufletul si nici sa te intristezi pentru toate relele reale sau imaginare din lume. Optimismul te va ajuta sa depasesti situatiile grele din 2013. Poate va fi greu, dar vei razbi.
Este anul in care e recomandabil sa te ingrijesti de propria sanatate, acordand, de exemplu, atentie mai mare obiceiurilor alimentare precum si starii generale de sanatate. Va trebui sa iei in considerare posibilitatea de a utiliza avantajele unei stari mai bune de sanatate, in vederea imbunatatirii situatiei profesionale.
Horoscop Dragoste Fecioara

Horoscop Dragoste Fecioara 2013

In dragoste, prima parte a anului 2013 este, cu siguranta, una foarte calma pentru nativul Fecioara. Vei fi relaxat, confortabil in pielea ta, iar acest echilibru fin va avea un efect miraculos asupra vietii de cuplu.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Fecioara

Horoscop Bani Fecioara 2013

In termeni financiari, la inceputul anului 2013, nu stati prea bine, de aceasta data. Cu alte cuvinte, nativii Fecioara ar avea nevoie de o monitorizare foarte atenta a banilor. In plus, trebuie sa va asigurati ca platiti complet si la timp toate facturile primite, taxele, impozitele etc.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Fecioara

Horoscop Cariera Fecioara 2013

Climatul astral, la inceputul anului 2013, ii va face pe nativii Fecioara extrem de motivati, pentru a reusi in profesia lor. Acest mediu va va incuraja, in acelasi timp, sa nu cautati numai o glorie efemera. Veti fi animati de o putere de munca exceptionala care va ajuta sa va concentrati si sa evitati pericolele comune.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Fecioara

Horoscop Sanatate Fecioara 2013

Nativii Fecioara vor intra in anul 2013 destul de linistiti, in privinta sanatatii, caci aceasta perioada va arata mult mai calma ca inainte. Energia voastra va fi mereu aceeasi, dar in loc sa va consumati dintr-o data rezervele, va pastrati dinamismul pe termen lung.
Citeste mai mult »