Horoscop Gemeni 2013

Potrivit configuratiei planetare generale, anul acesta vei fi preocupat in special de dragoste, copii, sport, prieteni si proiecte. In perioadele un pic mai dificile, un sport sau un hobby iti vor aduce lumina in viata.
Nativul Gemeni va trebui sa fie destul de inteligent, pentru a nu solicita recunoasterea meritelor sale prin cuvinte, ci doar pe baza faptelor si actiunilor. Actiunea este o constanta a anului 2013. Indiferent de genul de miscare pe care o vei alege, aceste activitati te vor ajuta sa te relaxezi si sa infloresti, iar prietenii te vor sprijini. In cele din urma, te vei putea concentra si la afaceri. Poti sa infloresti financiar in anul urmator, insa trebuie sa te bazezi pe o sanatate constant buna.
Horoscop Dragoste Gemeni

Horoscop Dragoste Gemeni 2013

Pare a fi un inceput de an 2013 in care nativii Gemeni nu trebuie sa se astepte nici la probleme notabile, nici la evenimente speciale. Acest lucru este destul de banal, dar per ansamblu va fi placut de trait.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Gemeni

Horoscop Bani Gemeni 2013

Influentele pozitive, in plan financiar; de la inceputurile anului 2013, ii vor ajuta pe nativii Gemeni sa isi consolideze veniturile si sa isi gestioneze bugetul.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Gemeni

Horoscop Cariera Gemeni 2013

Inca din primele luni ale anului 2013, munca va fi un domeniu al vietii tale care va fi adus la lumina. Nativii Gemeni o dorinta puternica de a avansa in cariera si vor gasi mijloacele de a ajunge acolo unde isi doresc.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Gemeni

Horoscop Sanatate Gemeni 2013

Inceputul de an 2013 ii va gasi pe nativii Gemeni tonici si dinamici. Totusi, in aceste prime luni, veti fi inclinati sa va risipiti energia, ca si cum ar fi inepuizabila! Atentie, fiti moderati in toate sau este posibil sa aveti probleme de sanatate care va vor impiedica sa va bucurati de viata buna.
Citeste mai mult »