Horoscop Bani Gemeni 2013

Influentele pozitive, in plan financiar; de la inceputurile anului 2013, ii vor ajuta pe nativii Gemeni sa isi consolideze veniturile si sa isi gestioneze bugetul. Exista numai un singur risc: zeita dragostei si a frumusetii, planeta Venus, cu influente acum in zona financiara, s-ar putea sa te inspire sa faci cheltuieli pentru un nou look (imbracaminte, parfumuri, creme de ingrijire, de exemplu) sau pentru a-i face foarte fericiti pe cei dragi. E cazul sa fii moderat si sa nu faci cheltuieli in exces, pentru ca situatia ta materiala poate ca nu este suficient de puternica si risti s-o ia razna pe nesimtite.

La fel si in urmatoarele luni, cand configuratie astrala da semnalul de alarma, anuntand o imediata si importanta constrangere financiara. Probleme legate de imobiliare par sa apara, iar acest lucru ar putea duce la costuri semnificative si uneori neasteptate. Incearca sa anticipezi orice eveniment, chiar imprevizibil, ca sa nu fii prins din scurt si sa suferi pierderi. Fii flexibil si ia-ti o marja de eroare.

Urmatoarea perioada, a lunilor de vara-toamna, va fi relativ linistita, marcata in special de necesitatea de a va pune in ordine finantele voastre, de a acumula bunuri materiale, pentru a va asigura viitorul. Cu toate acestea, nu abandonati un avantaj real, pentru un profit iluzoriu si nu ipotecati prezentul, sub pretextul ca va asigurati batranetile.

Si finalul de an 2013 ii gaseste pe nativii Gemeni relaxati si calmi, in domeniul material. Nu veti beneficia de vreo anumita oportunitate, dar veti evita, in aceleasi timp, surprizele neplacute care pun in pericol atat de multe semne zodiacale in aceasta perioada. Doar asigura-te ca iti gestionezi bugetul cu intelepciune si fii organizat, ca un adevarat nativ al acestui semn. Mai ai de asteptat, pentru a-ti reorganiza investitiile: Cerul va va fi favorabil intr-una din perioadele urmatoare.
« Inapoi la Horoscop 2013