Horoscop Cariera Gemeni 2013

Inca din primele luni ale anului 2013, munca va fi un domeniu al vietii tale care va fi adus la lumina. Nativii Gemeni o dorinta puternica de a avansa in cariera si vor gasi mijloacele de a ajunge acolo unde isi doresc. Atentie, insa, la impactul lui Pluto, care poate insufla comportamente neadecvate. Fiti deosebit de atenti sa nu va deranjati colegii de munca si, in caz de dificultati, asumati-va responsabilitatile, fara sa va plangeti. Cand obstacole iti impiedica temporar eforturile, nu dispera: sansele raman intacte.

Perioada urmatoare poate fi cruciala pentru tine, la nivel profesional, din cauza aspectelor unice ale lui Mercur. Vei obtine progrese uimitoare. Daca nativii Gemeni nu sunt multumiti de conditiile de lucru, veti avea posibilitatea de a gasi un loc de munca nou sau sa va orientati intr-o directie radical diferita. Circumstantele va vor fi foarte favorabile, iar aceste modificari vor fi facute pe nesimtite.

Urmeaza jumatatea a doua a anului 2013, care va fi interesanta atat pentru munca voastra de rutina, cat si pentru proiectele voastre. Puteti finaliza sarcinile asumate in conditii mult mai placute, va dati seama ce vreti sa intreprindeti si obtineti rezultate uimitoare, in orice domeniu. In plus, Gemenii se vor simti foarte motivati de ceea ce fac. Veti avea atunci sentimentul de realizare, al unei muncii utile si placerea de a face servicii pentru ceilalti.

La locul de munca, norocul va fi, din fericire, de partea ta, chiar si in ultma parte a anului Ar trebui sa obtineti, intr-adevar, fara prea multe probleme, gratie lui Jupiter si a Soarelui, ceea ce vreti si sa iesiti in fata. Acest sprijin benefic al planetelor cade cum nu se poate mai bine, caci veti fi intr-o stare de spirit de nonsalanta. Acest lucru se intampla foarte rar, pentru ca, de obicei, ai tendinta de a lupta, de a fi mai combatant. De data aceasta, nu putem spune ca ambitia nativilor Gemeni va atinge nivelul sau de top. Vei merge, desigur, la munca, dar fara prea mult entuziasm si fara prea multa convingere. Daca, totusi, se iveste vreo oportunitate si trece prin fata ta, incearca sa faci efortul de a o sesiza!
« Inapoi la Horoscop 2013