Horoscop Dragoste Gemeni 2013

Pare a fi un inceput de an 2013 in care nativii Gemeni nu trebuie sa se astepte nici la probleme notabile, nici la evenimente speciale. Acest lucru este destul de banal, dar per ansamblu va fi placut de trait. Preferati situatiile stabile, in locul celor bulversante, si veti fi incantat sa impartasiti cu seninatate o viata de zi cu zi linistita, fara evenimente, cu cei dragi. Nativii singuri nu trebuie sa se descurajeze, caci planetele Venus si Jupiter va promit multe oportunitati de a intalni pe cineva.

Fericirea cea mare va va surade incepand cu lunile de primavara, pana in vara. Venus va proteja relatia ta, daca o ai. Senzualitate, complicitate, sensibilitate si bucuria de viata isi vor da, in aceasta perioada, intalnire. Viata, in aceste conditii, va fi mult mai placut de trait, mai ales ca Saturn v-a pus intr-un climat conjugal oarecum ursuz. Daca esti singur, Venus ar putea sa-ti faca, rapid, un cadou - o intalnire eleganta.

Viata buna, din punct de vedere sentimental, va continua si in a doua parte a anului 2013, in plina vara, cand astrele va promit una dintre perioadele cele mai promitatoare ale anului, in termeni de iubire, mai ales pentru nativii singuri. Va veni si momentul in care o intalnire importanta s-ar putea sa te surprinda. Daca sunteti deja in cuplu, atentie: influentele astrale vor exacerba dorinta voastra de libertate sau pe cea a jumatatii voastre. Fii atent sa nu iti pui in pericol casnicia! Fa tot ceea ce faci cu masura si ia in considerare pretul pe care risti sa-l platesti, daca veti ceda infidelitatii!

Pentru ultimele luni ale anului, Venus, zeita iubirii, promite nativilor Gemeni o perioada foarte fericita, in termeni de iubire. Daca relatia ta este deja stabila, legatura cu jumatatea ta va fi impregnata de o complicitate remarcabila si, pentru multi dintre nativi, o rabufnire brusca de senzualitate. Daca nu e nimeni in viata ta, aceasta planeta va favoriza viata sociala si promite multora dintre solitari o intalnire romantica de neuitat, care ar putea fi materializata, intr-un termen mai mare sau mai scurt, printr-o nunta.
« Inapoi la Horoscop 2013