Horoscop Sanatate Gemeni 2013

Inceputul de an 2013 ii va gasi pe nativii Gemeni tonici si dinamici. Totusi, in aceste prime luni, veti fi inclinati sa va risipiti energia, ca si cum ar fi inepuizabila! Atentie, fiti moderati in toate sau este posibil sa aveti probleme de sanatate care va vor impiedica sa va bucurati de viata buna.

Pentru urmatoarele luni, este bine sa luati in considerare efectele benefice ale apei, tocmai pentru ca elementul apa va fi vedeta, in aceasta perioada. Daca suferiti de vreo afectiune, ar fi bine sa luati in considerare mai intai o talasoterapie, caci ar putea face minuni. Fie ca esti sanatos, fie ca suferi de ceva in acest moment, bea multa apa intre mese, dar numai putin in timpul mesei, astfel incat sa nu se dilueze sucurile gastrice.

Un moral excelent si foarte multa energie, iata ce-i asteapta pe nativii Gemeni incepand cu a doua jumatate a anului. In plus, daca aveti unele mici probleme de sanatate, le veti aborda intr-un mod foarte pozitiv si aveti sansa de a gasi medicul si tratamentul bun. Aveti, totusi, grija de voi, pentru ca sistemul natural de aparare va fi usor slabit si veti fi mai predispusi bolilor microbiene si virale.

Daca veti face acest lucru, ultimele luni ale anului 2013 va vor gasi intr-un bun echilibru si cu un moral pe masura. Doua avantaje majore, pentru a fi in mare forma. Trebuie doar sa va abtineti tendintei de a abuza de placerile mesei. Da, chiar daca esti, de obicei, destul de subtire, in aceste zile apreciezi atat un vin bun, cat si o mancare buna, si nu poti rezista exceselor.
« Inapoi la Horoscop 2013