Horoscop Leu 2013

Pentru a trai la maximum anul promitator care urmeaza, trebuie sa tii cont de configuratia planetara generala care, in cazul tau, favorizeaza in primul rand dragostea, copiii, creativitatea, sporturile si solidaritatea. Toate aceste domenii vor beneficia de noroc, asa ca nu uita sa profiti de acest lucru.
Va trebui sa fii hotarat, in privinta deciziilor pe care vrei sa le iei, daca iti doresti sa reusesti, oricare ar fi domeniul in care iti propui asta, pentru ca este foarte greu sa mai revii asupra unei hotarari odata luate. Prin urmare, ia-ti toate masurile, pe care le crezi potrivite in indeplinirea scopurilor tale.
O gandire libera iti va fi extrem de utila in toate relatiile sociale si iti va permite sa cantaresti obiectiv avantajele si dezavantajele fiecarei situatii.
Pentru nativul Leu, 2013 este anul cel mai potrivit daca vrei sa faci un copil, sa te indragosteti, sa te pui la punct cu conditia fizica, mai ales prin pLeuticarea unui sport, sau sa te consacri activitatilor umanitare.
Horoscop Dragoste Leu

Horoscop Dragoste Leu 2013

Pentru nativii Leu, planetaVenus, bine aspectata, va da semnalul de start uneia dintre cele mai placute perioade a anului 2013, pe plan amoros. Daca sunteti casatorit, aceasta influenta benefica va duce la o imbunatatire reala a vietii de cuplu.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Leu

Horoscop Bani Leu 2013

Va faceti planuri financiare pe multi ani de acum inainte! Astfel, inceputul de an 2013 s-ar putea sa ii gaseasca pe nativii Leu dezvoltand o strategie pe termen lung, pentru a-si consolida progresiv situatia financiara, cu ajutorul investitiilor bine plasate. Asta ar trebui sa dea rezultate excelente. In plus, veti fi capabili sa efectuati tranzactii profitabile.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Leu

Horoscop Cariera Leu 2013

Influentele planetare de la inceputul anului 2013 va spun ca va trebui sa depuneti mai multe eforturi pe plan profesional. Nimic nu va sperie, deoarece sunteti unul dintre cele mai curajoase semne ale zodiacului. Saturn va obliga sa va organizati, dar, din nou, nu ar trebui sa aveti nici o problema in aceasta privinta.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Leu

Horoscop Sanatate Leu 2013

Anul 2013 te va gasi intr-o forma buna care te va dota cu o vitalitate fara cusur. Insa, din pricina lui Uranus in aspect nearmonios, nativii Leu pot avea unele accese de nervozitate sau o slaba rezistenta la stres. Nu deveni un bolnav inchipuit si nu inventa stari de anxietate si insomnii inexistente, pentru ca nimic nu justifica aceasta stare de spirit!
Citeste mai mult »