Horoscop Pesti 2013

Daca vrei sa beneficiezi la maximum de influentele pozitive astrale pentru anul ce urmeaza, tine cont de configuratia planetara generala care va influenta in special sectoarele legate de dragoste, prietenie, proiecte personale si viata sociala. In toate aceste domenii vei obtine rezultate pozitive daca vei face eforturi.
In multe situatii, nativul Pesti ar face bine sa se lase purtat de val. In 2013, ai incredere in viata, fara sa te mai gandesti la surprizele neplacute ce pot aparea. Tine cont ca viata nu ii favorizeaza deloc pe cei tristi si ca nu vei realiza nimic important, fara entuziasm. Poti porni la drum, ori de cate ori vei avea ocazia, fara pareri de rau inutile si obositoare! Nu te increde, mai ales, in senzatia de frivolitate si va trebui sa te feresti de indiferenta cu care privesti, uneori, diverse aspecte ale vietii tale.
Intuitia iti va servi drept cel mai bun ghid, in anul 2013, asa ca nu ezita sa te increzi in ea si in tine insuti. Vei observa o imbunatatire considerabila a vietii tale in general. Daca te pierzi in fata incercarilor, nu vei face decat sa traiesti mai rau in anul care urmeaza.
Horoscop Dragoste Varsator

Horoscop Dragoste Pesti 2013

Un inceput de an 2013 perfect, in care Venus, zeita iubirii, va va lua sub protectia sa. De aceea, voi, nativii Pesti, nu aveti motive sa va plangeti, pentru ca aceasta planeta promite un adevarat foc de artificii! Daca ai deja o relatie, va urma o faza de tandrete si senzualitate memorabila.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Varsator

Horoscop Bani Pesti 2013

Veti simti cum zboara timpul si va va fi greu sa faceti economii. Inca de la inceputul anului 2013 veti constata ca trebuie sa faceti ceva pentru imbunatatirea situatiei financiare. Din fericire, cel mai probabil, naitvii Pesti se vor bucura, pana la urma, de primirea unor sume neasteptate. In plus, s-ar putea sa mai faceti ceva bani si din comisioane.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Varsator

Horoscop Cariera Pesti 2013

Incepeti anul 2013 cu un impact benefic asupra vietii profesionale. Asadar, vivacitatea nativilor Pesti va va ajuta sa lucrati mai repede si mai bine. Dar, atentie, caci, in anumite momente, vei fi prea nervos sau incomod in relatia cu colegii. Nu spunei tot felul de lucruri, inainte de a le cantari cu atentie, s-ar putea sa faci o gafa sau sa ofensezi pe cineva care va incearca, apoi, sa se razbune.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Varsator

Horoscop Sanatate Pesti 2013

Un inceput de an care ar trebui sa te tina departe de probleme, mai ales ca veti avea energie mai mult ecat necasara, dar veti fi tentati sa va epuizati si sa deveniti nervosi. De aceea, cu precadere in lunile de iarna, nativii Pesti trebuie sa-si faca timp pentru relaxare, sa evite substantele excitante si nu se culce prea tarziu.
Citeste mai mult »