Horoscop Rac 2013

Iata o stire care te va incanta: configuratia planetara genrala din acest an te va influenta, in primul rand, in ceea ce priveste gandirea, contactele sociale si studiile. Curiozitatea si vivacitatea intelectuala de care vei da dovada vor fi mai intense decat de obicei.
Pe parcursul anului 2013, nativii Rac trebuie sa fie atenti la felul in care isi exprimi opiniile. Chiar daca stii ca ai dreptate, nu e un motiv sa ii contrazici intotdeauna, atat de brutal, pe interlocutori, fara a le menaja niciun pic susceptibilitatile. Faptul ca tu nu esti ranchiunos nu te pune la adapost de resentimentele celorlalti. Va trebui sa tii cont ca, pentru a-i convinge pe ceilalti, putina diplomatie si modestie sunt mai eficiente de multe ori si ca adevarul poate avea mai multe fete!
Este anul cel mai potrivit pentru a-ti relua studiile sau a acumula cunostinte profesionale noi, dar ,de asemenea, si cea mai potrivita perioada pentru a intra in contact cu oameni si medii noi.
Sunt favorizate, de asemena calatoriile: nu ezita sa iti pregatesti bagajele si sa pleci, de indata ce ai posibilitatea, intr-o calatorie care iti va furniza, cu siguranta, mari satisfactii.
Horoscop Dragoste Rac

Horoscop Dragoste Rac 2013

Un inceput de an in care nativii Rac vor avea parte de totul sau de nimic: pasiunea sau conflictul poate duce, oricare dintre ele, la ruptura! Influente puternice vor avea nativii care nu au pe nimeni alaturi, putand avea parte de dragoste la prima vedere. Dar, daca sunteti casatoriti, veti beneficia de un impact ambiguu al lui Pluto, fata de ceilalti Raci.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Rac

Horoscop Bani Rac 2013

Finantele nativilor Rac vor fi protejate, per ansamblu, inca din primele luni ale anului 2013. Veti fi imuni la dificultatile economice, cu conditia, desigur, sa nu va asumati prea multe riscuri. Puteti sa cheltuiti niste bani pentru voi, sa va mentineti moralul ridicat, dar nu va ruinati pentru asta!
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Rac

Horoscop Cariera Rac 2013

Latura profesionala, pentru nativii Raci, pare sa cunoasca o buna stabilitate, la inceputul anului 2013, si numai cei care sunt cu adevarat nemultumiti de locurile lor de munca isi pun intrebari. Daca acesta este cazul tau, ar trebui sa fii rabdator si "sa nu dai vrabia din mana, pe cioara de pe gard".
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Rac

Horoscop Sanatate Rac 2013

In general, nu vei avea de ce sa te plangi de sanatatea ta, in primele luni ale lui 2013. Vei beneficia de influente care-ti vor da o buna vitalitate si te vor ajuta sa iti consolidezi sistemul imunitar. Nativii Rac ar trebui sa fie, totusi, atenti sa nu devina prea lacomi.
Citeste mai mult »