Horoscop Sagetator 2013

Configuratia planetara generala in 2013, in cazul tau, va influenta in special sectoarele legate de reflectie si studiu. Chiar daca aspectele cotidiene, aflate sub influente puternice, iti vor da uneori batai de cap, vei avea posibilitatea sa te revigorezi, indreptandu-te inspre subiecte dragi inimii tale.
Nu e cazul sa cazi nici intr-o stare euforica, ce ar putea degenera in complexe de superioritate si intr-un autoritarism insuportabil. Ar insemna doar sa nu tii cont de excelenta configuratie astrala din 2013. Incearca sa iti domini tendintele agresive si impulsivitatea naturala, chiar daca acest lucru ti se va parea foarte greu de realizat la inceput. Insa, vei descoperi o imensa stare de bine a propriei persoane, daca reusesti sa te auto-disciplinezi! De exemplu, va trebui sa incerci sa te consacri hobby-urilor: este un an extrem de favorabil in aceasta privinta.
Horoscop Dragoste Sagetator

Horoscop Dragoste Sagetator 2013

Anul 2013 va incepe, pentru nativii Sagetator, destul de incordat, insa, dupa ce veti scapa de influenta Lunii Negre, veti vedea ca viata sentimentala ia o noua turnura. De ceva timp v-a fost, intr-adevar, dificil de trait cu aceasta stea ce v-a intunecat dragostea, v-a limitat oportunitatile si a cauzat un climat plictisitor in cuplu.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Sagetator

Horoscop Bani Sagetator 2013

Pentru primele luni ale anului 2013 va trebui sa gasiti si sa sa mentineti un echilibru al veniturilor si cheltuielilor, iar atunci va puteti simti in intregime increzatori pe plan financiar. Nicio planeta nu va ameninta stabilitatea financiara, in schimb nu trebuie nici sa va asteptati la minuni, in ceea ce priveste veniturile.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Sagetator

Horoscop Cariera Sagetator 2013

Partea aceasta a vietii Sagetatorilor va arata profesional, inca din startul anului 2013! Va veti bucura de o mai mare libertate de actiune si va puteti realiza proiectele care chiar va intereseaza. In plus, datorita influentei combinate a Soarelui si a lui Marte, veti avea energia si combativitatea necesare pentru a depasi obstacolele si duce la bun sfarsit cele mai indraznete initiative.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Sagetator

Horoscop Sanatate Sagetator 2013

Pentru primele luni ale anului 2013, nativii Sagetator nu trebuie sa-si faca prea mari griji, caci vor avea o energie solida. In unele cazuri, va trebui sa va feriti de stres in exces. In cazul in care, dupa o perioada prea intensa, trebuie sa va relaxati, alegeti metode netraditionale.
Citeste mai mult »