Horoscop Scorpion 2013

Pentru a trai armonios, poti tine cont de faptul ca, in anul 2013, configuratia planetara generala va influenta in mod special partea materiala a vietii, respectiv cea legata de bani. Poti sa te bazezi pe un fapt sigur, si anume ca este in interesul tau sa iti mentii picioarele pe pamant in anul viitor.
Fereste-te cat poti de mult de ranchiuna de care dai dovada uneori. Daca acumulezi frustrari si nemultumiri legate de persoanele din anturajul tau, risti sa nu iti poti infrana, anul viitor, impulsurile razbunatoare. Ar fi mult mai simplu sa ii spui persoanei respective ce te deranjeaza, in momentul in care acest lucru se intampla. Poate ca va trebui sa mai lucrezi la capitolul comunicare.
Va trebui sa-ti gestionezi finantele, si toate celelalte aspecte materiale ale vietii, cat mai bine cu putinta; caci acest lucru te va ajuta sa manifesti realism si eficienta in toate celelalte aspecte ale vietii tale.
Horoscop Dragoste Scorpion

Horoscop Dragoste Scorpion 2013

Viata amoroasa nu ar trebui sa fie trista, o data ce ai pasit in anul 2013! Toti nativii Scorpion care sunt casatoriti si care au o viata de cuplu armonioasa vor avea dreptul la o mare de tandrete si senzualitate. In cazul in care casatoria este in impas, acum este momentul sa reluati dialogul.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Scorpion

Horoscop Bani Scorpion 2013

Prima parte a anului 2013 este calma pentru nativii Scoprion, caci umbra lui Saturn care se va rasfrange asupra sectorului sanatatii voastre in aceasta perioada, nu ar trebui sa va scada vigilenta in domeniul financiar si nici sa va dea economiile peste cap.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Scorpion

Horoscop Cariera Scorpion 2013

Nativii Scorpion vor incepe anul 2013 sub infleunete destul de semnificative, in acest sector, caci planeta Uranus poate determina mai multe schimbari la locul de munca: modificari ale programului de lucru, de organizare interna sau chiar de posturi. Nu va faceti griji: tendinta actuala va fi complet benefica nativilor.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Scorpion

Horoscop Sanatate Scorpion 2013

O data cu primii pasi in anul 2013, Scorpionii vor uita micile probleme de sanatate din saptamanile anterioare. Datorita unui climat astral dinamic, va veti gasi intr-o forma fizica foarte buna. Puteti conta, de asemenea, pe Jupiter care va asigura o dinamica neintrerupta.
Citeste mai mult »