Horoscop Taur 2013

Pentru a te bucura de influentele bune ale anului 2013 si a minimiza impactul negativ, trebuie sa iei in considerare energiile ce te vor canaliza in acest an. Configuratia planetara iti va influenta, in special, sentimentele.
Uita-te mai des la comportamentul tau si aminteste-ti ca, pentru a-ti proteja reputatia, ai nevoie de mai multa diplomatie si aprecierea celorlalti. Fereste-te de tendinta de a lua pozitii inflexibile. Un pic de smerenie si toleranta iti vor fi benefice si vei evita orice ostilitate neplacuta sau o despartire. Nativul Taur va fi, in 2013, indolent uneori, alteori plin de energie, iar acest comportament anarhic va fi obositor si ii va deruta pe prietenii tai. Trebuie sa acorzi o mai mare importanta relatiilor cu ceilalti, si mai ales in relatia de cuplu. Incearca sa nu-ti neglijezi interesele, dar respecta-i si pe ceilalti. Daca poti gasi un echilibru, vei avea de castigat!
Horoscop Dragoste Taur

Horoscop Dragoste Taur 2013

Vei incepe anul 2013 cu bucurie in suflet. Si asta pentru ca Soarele si Jupiter, bine aspectate, te vor ajuta sa valorifici o viata de cuplu plina de dragoste implinita. Dar, unele aspecte dintre Jupiter si Pluto, pot provoca o criza si probleme, pentru cupluri. Cerintele nativilor Taur pot intra in conflict cu cele ale partenerului.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Taur

Horoscop Bani Taur 2013

O data ce ai trecut in anul 2013, mai mult decat oricand, pariaza pe prudenta si pe termene lungi, in sectorul financiar. Astfel, nativii Taur trebuie sa evite operatiunile riscante si daca aveti unele economii, veti face investitii numai in conditii de siguranta.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Taur

Horoscop Cariera Taur 2013

Un inceput de an 2013 in care vei simti din plin influente benefice in acest sector. Acest lucru inseamna ca ceata, in care anumiti nativi Taur au fost pana acum, se va disipa.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Taur

Horoscop Sanatate Taur 2013

Numeroasele influente celeste care afecteaza, in primele luni ale lui 2013, semnul natal al Taurilor, vor avea, printre alte efecte pozitive, si intarirea voastra fizica si a echilibrului mental.
Citeste mai mult »