Horoscop Varsator 2013

Configuratia planetara generala iti va influenta, in primul rand, cariera si viata de familie, aceste domenii fiind pentru Varsator vedetele anului viitor. Vei avea destule momente in care te vei retrage din fata tumultului vietii, pe care va trebui sa le folosesti pentru o crestere spirituala.
Nu duce o viata superficiala si nu incerca sa te obosesti cu tot felul de iesiri si reuniuni fara sfarsit, asa cum ai putea fi tentat sa o faci in anul care urmeaza. Vei avea tot interesul sa utilizezi timpul pentru reflectie si meditatie. Daca vor avea loc schimbari importante in viata sau cariera ta, ai prin urmare, tot interesul sa faci un efort pentru a te adapta. Aceasta iti va permite sa te cunosti mai bine, sa descoperi, de exemplu, ca posezi talente sau abilitati pe care nu le-ai exploatat inca. Influente pozitive apar si in viata personala: evenimentele din anul viitor te pot ajuta sa evoluezi in bine. Acorda-le, prin urmare, intreaga ta atentie.
Horoscop Dragoste Varsator

Horoscop Dragoste Varsator 2013

Inca de la inceputul anului 2013 veti simti nevoia sa fii ceva mai liber. Astfel, nativii Varsator vor avea de dus o lupta cu constrangerile. In dragoste, revendicati dreptul la libertatea absoluta. Aceasta atitudine poate provoca, evident, si probleme in viata de cuplu. Chiar daca partenerul incearca sa fie iertator si intelegator, va considera ca depasesti limitele.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Varsator

Horoscop Bani Varsator 2013

Primele influente ale anului 2013 le veti simti din partea lui Saturn care va poate ajuta sa va imbunatatiti in mod semnificativ viata sau, dimpotriva, sa va ameninte serios echilibrul bugetar. Pentru nativii Varsator, cheia va fi sa isi pastrezi calmul. Daca ramai limpede la mine si reusesti sa te adaptezi la realitate, fara a crede in Mos Craciun, vei ramane cu conturile pe plus.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Varsator

Horoscop Cariera Varsator 2013

Norocul va surade nativilor Varsator pentru un timp, ajutandu-va sa va impliniti dorintele in munca. Pentru prima parte a anului 2013, lipsa de planete in sectorul carierei indica o perioada de stabilitate profesionala. Influentele pozitive de acum sunt o garantie pentru o imbunatatire semnificativa in viata ta, in special in ceea ce priveste cariera.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Varsator

Horoscop Sanatate Varsator 2013

In general, nativii Varsator se vor bucura de o buna conditie fizica si, cu un pic de noroc, veti trece peste neplacutele raceli sau alte afectiuni de sezon, in primele luni ale lui 2013. Cu putina vointa, va veti elibera viata de aceste mici neplaceri psihosomatice. Singurul dezavantaj: prezenta lui Uranus v-ar putea creste nervozitatea si v-ar putea perturba somnul.
Citeste mai mult »