Cele patru elemente folosite in astrologie sunt focul, pamantul, aerul si apa. Fiecare dintre semnele zodiacului corespunde unuia dintre aceste elemente.

Aceasta este una dintre clasificarile semnelor zodiacale: dupa Element. Acestea formeaza asa numitele "triplicitati", pentru ca cele 3 semne ale aceluiasi element sunt dispuse la cate 120 de grade pe cercul zodiacal. In cadrul fiecarei triplicitati sunt prezente toate cele 3 Calitati ale semnelor.

Combinatia influentelor care ajuta la diferentierea unui om de altul este si aceasta combinatie de Elemente din tema natala a fiecaruia. Asocierea dintre semnele zodiacului si cele patru elemente este urmatoarea:
Semne de Foc: Berbec, Leu, Sagetator;
Semne de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn;
Semne de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator;
Semene de Apa: Rac, Scorpion, Pesti.

Toate elementele, cu natura si calitatile lor, au aceeasi valoare, fiecare fiind insotit de un sir de trasaturi pozitive si negative.
Zodiac aztec

Zodiac aztec

Miezul astrologiei Mesoamericane, a Olmecilor, Toltecilor, Mayasilor, Zapotecilor si Aztecilor, este reprezentat de cele 20 de semne zodiacale. Afla care este semnul tau in acest zodiac fascinant.
Horoscopul copilului tau

Horoscopul copilului tau

De ce unii copii sunt agitati, iar altii linistiti, sau de ce unii invata si altii nu? Explicatia comportamentului, alaturi de sfaturi despre cum ar trebui sa fie relatia cu copilul tau, sta in influentele astrale pe care le vei citi aici.
Horoscopul carierei

Horoscopul carierei

Multi dintre noi ne-am intrebat: Oare ce cariera sa aleg? Afla de aici unele indicii despre preocuparile care iti pot aduce cele mai mari satisfactii, in functie de zodia ta.
Planetele in astrologie

Planetele in astrologie

Fiecare planeta are o anumita vibratie si ii sunt asociate tendinte si caracteristici umane. Afla si tu care sunt acestea...
Zodiac floral

Zodiac floral

Este un horoscop extrem de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin din consultarea sa informatii foarte precise si esentiale, in schimbul doar a unei simple cifre (sau numar) reprezentand ziua de nastere.
Numerologie - Numarul destinului

Numerologie - Numarul destinului

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Afla de aici care este drumul tau in viata dat de Numarul destinului.
Talisman norocos - cristalele benefice pentru fiecare zodie

Talisman norocos - cristalele benefice pentru fiecare zodie

Fiecare zodie are o piatra semi-pretioasa care o reprezinta si care, in credinta oamenilor, influenteaza intr-o mai mare masura viata fiecaruia. Afla aici care este talismanul tau norocos, precum si alte cristale benefice pentru tine.

porno