Talisman norocos - cristalele zodiilor

CAPRICORN
Talisman norocos: Rubin

Rubinul

Considerat rege al pietrelor, rubinul este talismanul norocos al Capricornilor. Culoarea sugereaza devotament si dorinta si pune in evidenta frumusetea celui care il poarta. Ajuta la trecerea peste obstacolele mari si la luarea deciziilor bune, atragand in acelasi timp iubirea, pasiunea si intelepciunea.
Are efecte pozitive si asupra Racilor, Leilor si Scorpionilor.

Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Cristal de stanca


Cuart incolor, cateodata alb-laptos. Era vandut de romani sub numele de gheata pietrificata. Civilizatiile rasaritene considerau cuartul drept o piatra a rabdarii si perfectiunii iar in Tibet era folosit ca leac in tratarea ranilor. Pentru budisti este unul din cele sapte lucruri de nepretuit.

Cuart fumuriu


Cuart de culoare brun-deschis, gri-brun, brun, negru-brun; varietatea neagra se numeste morion. La folosirea cuartului fumuriu sub forma de bijuterii sau in depunerea terapeutica, energia sa va initia forte primare in corp. Va activa instinctul de supravietuire intr-o forma purificata. Inspira purtatorului sa accepte provocarea si responsabilitatea schimbarii calitatii vietii. Este bun pentru persoanele cu tendinte de sinucidere. Prin forta luminii pe care o aduce in plan material, atitudinile de acest tip pot fi transformate intr-o necesitate imperioasa de a-si transforma viata.
Cuartul fumuriu ajuta pe oricine "a cadea la pace" cu corpul sau, cu inima sa, cu viata sa, dar si cu lumea. Aceasta acceptare va duce persoana respectiva spre un sentiment elevat de iubire a propriei persoane, dar si a altora. Permite manifestarea viselor si viziunilor pe Pamant. Dizolva energiile negative pe masura ce le intalneste, curata aura. Lucrul cu cuart fumuriu poate duce la o schimbare radicala in comportarile legate de natura egocentrica, inferioara a omului, care se sterge si este inlocuita cu atitudini si cai de viata pozitive.
Este foarte des folosit de persoanele care incearca sa evolueze in plan spiritual. Ajuta la meditatie si la explicarea mai corecta a propriilor vise. Ajuta la eliminarea tensiunilor de orice fel si a fricii. Ajuta la eliminarea tendintei de a cheltui peste masura.
Protejeaza si nativii din zodiile: Balanta si Sagetator.


HOROSCOPUL DE AZI 23 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun