Talisman norocos - cristalele zodiilor

GEMENI
Talisman norocos: Agat


Agate


Este un cuart multicolor, cenusiu, gri-albastrui, alb, alb-albastru, albastru, roz, alb-crem, rosiatic; rar verde-albastru, rosu-brun, brun, galben-brun, portocaliu, cenusiu-negru; sunt cunoscute si agate verzi. Este o piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei. Transforma energiile negative in energii pozitive constructive. Mareste talentele interioare ale fiecaruia. Reduce anxietatea, stresul, suferinta, sentimentul de singuratate, efectele dureroase ale esecului si pierderii. Aduce calm in perioade de stress. Atrage norocul, elimina ghinionul.
Fortifica organele sexuale, elimina durerile, trateaza epilepsia si insomnia. Ajuta la ameliorarea problemelor sentimentale si indeparteaza energiile malefice.
Protejeaza si nativii din zodiile: Taur, Berbec, Leu, Fecioara.


Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Citrin


Cuart galben, galben-brun, galben-lamaie, galben - portocaliu. Apara nativii din Gemeni. Faciliteaza aducerea de energie vitala in organism, elimina impuritatile fizice si emotionale. Creste capacitatea de concentrare si dezvolta vederile "in perspectiva".
Este un antidot foarte bun in cazul indigestiilor si constipatiilor, a problemelor cu vezica urinara, rinichilor, ficatului si pancreasului, a diabetului si depresiilor; ajuta atunci cand se doreste rezolvarea unor probleme existentiale, cum ar fi afacerile, educatia, relatiile interpersonale sau cele de natura familiala.
Protejeaza si nativii din zodiile: Scorpion, Fecioara si Balanta.

Ochi de pisica


Este deosebit de util persoanelor incapabile sa-si manifeste vointa. Atrage energiile superioare, confera o stare de bine si de multumire, relaxeaza. Este una dintre cele mai placute pietre intunecate.
Protejeaza si nativii din zodiile: Scorpion , Capricorn, Taur.

Ochi de tigru


Cuart cu domeniu cromatic de la maron deschis pana la nuante inchise, cu straluciri galben-aurii (ochi de tigru), rosu-brun (ochi de taur). Apara nativii din Scorpion. Culoarea galbena reflectata de Ochiul de Tigru simbolizeaza puterea personala, abilitatea de a aduce Cerul pe Pamant si integritatea. Ochiul de tigru ii poate da utilizatorului capacitatea de a-l vedea pe Dumnezeu in toate formele materiale, in acelasi timp dezvoltandu-i si servindu-i puterea vointei.
Se spune ca Ochii unui tigru pot vedea prin limitarile iluzorii ale planului fizic, intrand in lumea miraculoasa a spiritelor. Este utila persoanelor romantice, tempereaza excesele, are efect de relaxare si calmare, persoanelor incapabile sa-si manifeste vointa in actiune.
Protejeaza si nativii din zodiile: Berbec, Leu si Sagetator.


HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun