Talisman norocos - cristalele zodiilor

BALANTA
Talisman norocos: Opal

Opal


Trateaza depresiile, tonifica inima, energizeaza, vindeca bolile digestive. Ajuta la luarea unei decizii corecte si mareste discernamantul. Contine si apa, care va actiona asupra corpului emotional daca piatra se poarta sau se mediteaza cu ea, intensificand orice stare emotionala predominanta.
Opalul stimuleaza creativitatea, inteligenta, vitalitatea si schimbarile pozitive. De multa vreme se crede ca ofera celor care il poarta o intuitie crescuta, mergand spre profetie. Pentru Balante si Scorpioni e recomandat opalul negru. Poarta noroc celor nascuti in octombrie si are efecte benefice asupra sanatatii.
Protejeaza si nativii din zodiile: Capricorn, Scorpion, Varsator si Berbec.

Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Piatra soarelui


Piatra de culoare portocaliu, rosu-maroniu, cu reflexe rosietice date de hematit sau goethit fin diseminat. Piatra Soarelui este o piatra de polaritate, legand radiatia solara din miezul zilei de cea a stelelor din miez de noapte. Ajuta la conectarea la sursa interna de Lumina in timpul practicarii oricarei forme de meditatie. Are efect deosebit de benefic in zona plexului solar, pentru usurarea emotiilor supresate. Se poate plasa oriunde pe corp unde e necesar a se actiona cu puterile regeneratoare ale Soarelui.
Este o piatra foarte buna pentru meditatie. Ajuta la intarirea inimii si este folosita pentru tratarea bolilor genitale si ale gatului. Energizeaza si ajuta la eliminarea infectiilor si a balonarilor. Imbunatateste gandirea si ascute inteligenta.
Protejeaza nativii din zodiile: Balanta , Rac, Taur si Leu.

Sodalit


Se considera ca sodalitul limpezeste mintea, pregatind-o pentru cunoasterea intuitiva si prin urmare pentru gandirea profunda. Are culoarea cerului noptii. Calmeaza emotiile, scade tensiunea arteriala, are un puternic rol protector, protejeaza impotriva energiilor negative si impotriva pericolelor, protejeaza pe timpul calatoriilor, protejeaza impotriva radioactivitatii.
Faciliteaza comunicarea de grup, relatiile inter-personale fiind un bun liant relational. Ajuta in momentele de acumulare de informatie, studiu si concentrare (examene), este o piatra a elevilor. Scade frica, starea de confuzie, aduce succes in cariera, claritate mentala si psihica, spirit practic, eficienta, buna judecata si echilibru mental. Mareste curajul, rezistenta, comunicarea verbala, logica.
Benefic pentru pancreas, digestie, sistem endocrin, sistem limfatic, metabolism, absorbtia de calciu, are efect sedativ; recomandabil a se purta la radiografii. Sodalitul este piatra nationala a Canadei.
Protejeaza si nativii din zodiile: Fecioara, Gemeni si Taur.


HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun