Talisman norocos - cristalele zodiilor

RAC
Talisman norocos: Smarald, Calcedonie

Smaraldul


Aceasta piatra aduce noroc si creste putrea de intuitie. Este talisman pentru cei nascuti in zodia Taurului si a Racului si protejeaza de fortele negative. Aduce linistea sufleteasca si schilibru, fiind si un simbol al fertilitatii. Creste speranta, increderea in fortele proprii si creativitatea.

Calcedonie albastra


Cuart de culoarea cerului albastru. Radiaza pace. Ajuta la verbalizarea gandurilor si sentimentelor cunoscute sau nu. Este o piatra ideala pentru barbati dar si pentru femeile care doresc si sunt gata sa-si exprime direct, fara ocolisuri, ceea ce sunt si gandesc. Poate fi purtata oriunde se doreste mentinerea starii de calm. Poate fi plasata pe orice parte a corpului unde se doreste un efect de calmare, racorire, energizare fina. Permite accesul la propriile ganduri si sentimente si aducerea lor la viata. Opreste hemoragiile, este folosita in tratamentul tulburarilor legate de menopauza, boli ale gatului. Atrage buna dispozitie si confera o stare de relaxare si calm.
Protejeaza si nativii din zodiile: Capricorn, si Sagetator.

Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Calcit


Piatra incolora, alba, galbena, maro, rosu, albastru, verde, negru, deseori cu benzi (onix). Calcitul galben are capacitatea de a lega ceea ce se receptioneaza cu mintea superioara, cu frecventele joase ale materialului. Poate fi folosit pe chakra coroanei sau pe chakra (sub)ombilicala. Poate fi programat cu imaginea unor organe sanatoase, dupa care se va amplasa pe zona respectiva pentru a transmite direct organului imaginea respectiva.

Piatra lunii


Piatra de culoare alb, gri, portocaliu, verzui, galbui, portocaliu-maroniu opalescent, roscat, transparent laptos cu nuantele curcubeului. Protejeaza casnicia, copii, femeile. Aduce la suprafata sabloanele emotionale din trecut, dizolvandu-le. Ii ajuta pe barbati sa-si integreze aspectul feminin al naturii lor, sa se armonizeze cu aceasta latura a lor: sa fie mai receptivi, mai senzitivi. Trezeste latura lor romantica. Piatra a dragostei a sperantelor si a dorintelor implinite. In India este considerata piatra sacra, aducatoare de noroc.
Influente pozitive si pentru nativii din Balanta, Scorpion.


HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun