Talisman norocos - cristalele zodiilor

PESTI
Talisman norocos: Ametist

Ametist


Piatra de culoare violet deschis pana la inchis, rosu-violet. Intareste vointa. Este piatra cumpatarii. In conceptia anticilor este piatra care potoleste orice fel de pasiuni, fie ele datorate iubirii, bauturii, jocurilor de noroc sau altor cauze. Calmeaza suferintele sufletesti si alunga melancolia. Intareste vointa si echilibreaza metabolismul. Se foloseste pentru tratarea insomniilor si nevralgiilor. Protejeaza purtatorul de farmece si vraji. Ideal pentru meditatie. Remediu deosebit impotriva alcoolismului. In vechime era raspandita credinta ca aceia care beau vin din cupe de ametist nu se imbata niciodata.
Aventurinul, era foarte popular in China Antica, unde purta denumirea de piatra imparatului (Yu). Ca talisman, asigura fericirea, linistea, prospetimea si o minte sanatoasa. Aventurinul rosu - brun este cunoscut din Kenya, iar cel verde din Tanzania, in vreme ce pietrele albe si cele alb-negre vin din Rusia.
Este o piatra a norocului si a sperantei. Protejeaza impotriva energiilor negative si impotriva "vampirilor energetici".
Ascute mintea, stimuleaza capacitatile mentale, perceptia, creativitatea, independenta, spiritul conducator, motivatia, curajul, decizia, calitatile de lider, vointa, actiunea, imaginatia. Confera echilibru, pace, inspiratie, energie, prosperitate, succes, calitati de lider. Scade frica, depresia, anxietatea, indecizia, emotivitatea, absorbtia energiei purtatorului de catre o alta persoana, fiind un puternic scut energetic. Aventurinul are un puternic rol curativ, fortificand organismul. Este bun pentru plamani, inima, sistemul urogenital, ochi, piele, musculatura, circulatie sangvina. Induce somnul, scade febra, inflamatiile, migrenele, stresul si presiunea arteriala. Mareste acuitatea vazului si ajuta la dezintoxicarea de medicamente, droguri, alcool si toxine.
Protejeaza si nativii din zodiile: Berbec si Capricorn si Varsator.

Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Turmalina


Piatra incolora, roz, albastru, verde, galben, brun, galben-brun, negru, multicolor. Asocierea numerologica cu cifrele 11 si 2. Turmalina verde este piatra lunii mai, iar cea galbena a toamnei si a orei 6 dimineata. Turmalina verde este un tamaduitor al tuturor nivelurilor, extinzandu-si energiile de la cele mai subtile esente spirituale, pana la cele mai grosiere, ale formelor materiale. Poate sa intareasca sistemul nervos, facandu-l capabil de mai multa forta spirituala. Este o piatra excelenta pentru a fi purtata in cazurile de oboseala cronica, epuizare, dar si pentru refacerea si regenerarea omului. Inspira creativitate artistilor.
Turmalina roz este cea care da iubirea in lumea materiala. Prezenta sa creeaza bucurie si entuziasm in viata. Prin vibratiile sale, Turmalina roz este capabila sa transforme in mod radical legaturile nocive dintre inima si sentimentele negative. Dizolva si disipa sentimentele distructive vechi.
Turmalina neagra poate fi purtata atunci cand se intra intr-un ambient negativ. Ea ajuta in formarea unui scut ce are menirea sa imunizeze persoana in fata efectelor vatamatoare ale influentelor fizice sau psihice. Se poate folosi pentru neutralizarea propriilor energii negative, cum ar fi furia, supararea, gelozia, insecuritatea etc. Prin purtarea unei asemenea pietre se diminueaza tendintele neurotice.


HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun