Talisman norocos - cristalele zodiilor

VARSATOR
Talisman norocos: Granat

Granat


Piatra specifica lunilor Ianuarie, Februarie, Mai, Octombrie, Noiembrie. Piatra a dragostei, a stabilitatii si ordinii. Aduce putere, rezistenta, protectie, vindecare, afectiune, compasiune, caldura, succes in afaceri, abundenta, succes, popularitate, prietenie, respect. Protejeaza sotiile, mamele, familia. Mareste spiritul de initiativa, respectul de sine, inteligenta, imaginatia, ambitia, increderea, creativitate, vointa, spiritul de responsabilitate. Trebuie purtat in perioade de tristete si mari suferinte sau in perioade de negociere (de salariu, de conditii contractuale etc). Mareste efectul celorlalte cristale alaturi de care este purtat. Pune in legatura cu vietile anterioare. Bun pentru meditatie si rugaciune. Favorizeaza relatiile, cooperarea. Scade anxietatea, depresia, stressul examenelor sau competitiilor. Atrage succesul in afaceri. Piatra a fertilitatii, a sanatatii, a energiei.
Simbolizeaza prietenia, fidelitatea, credinta. Purtat la gat, previne melancolia. Este piatra apostolilor Andrei si Simion Petru. Ajuta la revitalizarea organismului, regenereaza sangele, normalizeaza tensiunea arteriala, este utilizat in tratarea artritei, reumatismului, a tulburarilor mentale si pentru cresterea potentei sexuale.
Protejeaza si nativii din zodiile: Capricorn, Berbec si Leu.

Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Obsidian


Obsidianul a fost utilizat in Paleolitic si Neolitic pentru confectionarea razatoarelor, cutitelor si a varfurilor de sageti, iar mai tarziu ca piatra decorativa. Cele mai vechi piese dateaza de 9.000 de ani. Ascute agerimea mintii Aztecii considerau obsidianul drept o piatra divina. Absoarbe energiile negative, ascute agerimea mintii, mareste rezistenta la efort si protejeaza de farmece si vraji. Transforma energiile negative in energii pozitive.
Protectie: puternic rol protector impotriva atacurilor negative, protejeaza sotii si familia, protectie impotriva pericolelor de natura fizica si psihica. Are efect benefic asupra sanatatii: oase, piele, ochi, vene, poate ajuta la renuntarea la tutun. Reduce stresul si furia. Piatra se descarca in apa calduta, apoi se reincarca pentru scurt timp la soare.
Feriti obsidianul de schimbari bruste de temperatura. Curatati exclusiv cu sapun si apa rece.
Protejeaza si nativii din zodiile: Scorpion, Balanta si Fecioara.


HOROSCOPUL DE AZI 24 IUNIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun