Talisman norocos - cristalele zodiilor

TAUR
Talisman norocos: Safir

Safirul


Aceasta piatra are incredibile puteri protectoare, iar acestea cresc atunci cand este aproape de piele. Se stie despre safir ca este o piatra magica si ajuta la implinirea dorintelor, protejand de vraji si de ura celor din jur. Safirul atrage prosperitate si este un cadou norocos cu ocazia aniversarii a 25 de ani de casatorie sau nastere.
Influenteaza pozitiv si nativii din Fecioara, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator si Pesti.

Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Malahit


Piatra de culoare verde, verde inchis, verde deschis, verde smarald. Piatra specifica zodiilor Sagetator, Capricorn Piatra specifica lunii Mai Absoarbe foarte usor negativitatea din jur, de aceea trebuie purificat foarte des, zilnic daca este posibil! Se spune ca se sparge in doua atunci cand anunta un pericol iminent. Talisman pentru copii, tine raul departe de ei si faciliteaza somnul. Aduce fidelitatea in plan sentimental. Mareste concentrarea, intuitia, spiritul practic, simtul raspunderii Aduce echilibru, buna dispozitie, armonie Ajuta la gasirea raspunsurilor, la gasirea caii spre atingerea telurilor si la intelegerea experientelor negative din trecut. Este o piatra a succesului in afaceri, o piatra a comerciantilor, tine departe partenerii de afaceri cu intentii negative si protejeaza activitatile comerciale.
Atrage banii si norocul financiar. Influenteaza benefic sfera relationala. Este o piatra a transformarilor, induce progres si schimbari favorabile. Deschide calea spre realizarea propriilor teluri. Pastreaza spiritul si aparenta tinere. Confera vise Ajuta la renuntarea la obiceiuri nedorite. Recomandabil celor care lucreaza in medii cu radiatii sau toxine (computer, TV, raze X, aparatura electronica). Se spune ca, daca este plasat un malahit pe plexul solar, un jad pe centrul inimii si un cuart cu doua varfuri intre ele, individul isi poate aminti evenimente blocate in trecut, evenimente negative care i-au franat evolutia; experienta ar putea genera retrairi dureroase, dar eliberatoare. Readuce la lumina sentimente reprimate, ducand la eliberarea de aceste poveri psihice.
Protejeaza de farmece si vraji. Alina durerile si suferintele la modul general. Imbunatateste vederea, trateaza afectiuni ale pancreasului, splinei, stomacului (crampe si balonari), dureri de cap si probleme emotionale. Se recomanda plasarea Malahitului pe zonele suferinde, dureroase, pentru a prelua energiile negative.
Protejeaza si nativii din zodiile: Berbec, Balanta, Scorpion.


HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun