Talisman norocos - cristalele zodiilor

FECIOARA
Talisman norocos: Carneol, Sardonix

Carneol


Cuart de culoare portocaliu-rosu, rosu inchis, caramiziu. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia, ajuta in vindecare, sporeste curajul si dezvolta energiile sexuale. In sec. XVIII se spunea ca aduce noroc si protectie. In sec. XIX se spunea ca da curaj celor care trebuie sa vorbeasca. Piatra sacra a tibetanilor si egiptenilor. Talismanul norocos al Fecioarei. Corespunde culorii portocalii in cromoterapie. Puternic rol protector impotriva energiilor negative. Este o piatra energetica, foarte stimulativa in orice plan al vietii, da chef de viata si de actiune, il face pe purtator sa ia initiativa si sa actioneze. Aduce o stare de buna dispozitie si de bine general, il face pe purtator sa se simta bine, sa rada, sa se bucure de viata.
Este o piatra a norocului, succesului, prosperitatii, iubirii pasionale. Aduce incredere in sine, calm, echilibru mental, protectie impotriva energiilor negative si a atacurilor psihice Aduce succes in afaceri. Scoate la lumina talentele nedescoperite ale fiecaruia Mareste energia fizica, dorinta de a reusi, pasiunea, motivatia, increderea, concentrarea, energia, inspiratia, indrazneala, initiativa Este o piatra a fraternitatii si intelegerii intre oameni. Protejeaza impotriva invidiei, furiei, gandurilor negative ale altora. Deschide accesul spre vietile anterioare. Scade invidia, furia, frica, tristetea, apatia, lenea, pasivitatea, frica de moarte, depresia, ostilitatea, adversitatea, ura. Alunga indoiala si gandirea negativa, blocajele psihice sau mentale de orice fel Ajuta in atingerea telurilor personale. Favorizeaza contactele sociale. Purifica celelalte pietre langa care este purtat Confera succes celor cu activitati in lumea teatrului.
Este un foarte bun calmant al inimii si ajuta la oprirea hemoragiilor. Este folosit de asemenea pentru rezolvarea problemelor legate de digestie, ajuta la marirea puterii de concentrare.
Protejeaza nativii din zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Capricorn.

Sardonix


Efecte asupra purtatorului: Puternic rol protector. Aduce prietenie, noroc, armonie in cuplu, dragoste, caldura, pace. Scade avaritia, deznadejdea, depresia, durerea pricinuita de pierderile vietii. Confera vigoare, energie, creativitate, apreciere, curaj, intuitie, capacitate de intelegere.
Sporeste bucuria de a trai, comunicativitatea si capacitatea de expresie verbala precum si auto-controlul emotional. Benefic pentru rinichi, inima, vaz, auz, vitalitate si energie.
Piatra recomandata si pentru: Balanta.

Alte cristale benefice:
Anunturi gratuite online pe bazaronline.ro
Lapis Lazuli


Piatra de culoare albastru inchis, uneori cu incluziuni ori vene aurii, datorita piritei. Incluziunile pot fi si albe, de calcit. Culoarea albastra a lazuritului a fost recunoscuta din toate timpurile ca un simbol al puterii regale. Egiptenii considerau ca meditatia cu aceasta piatra ii putea aduce in contact cu infinitatea Divina. Lapis-ul este un purificator al creierului si al sufletului - conform egiptenilor. Era folosit pentru eliberarea spiritului de posesiunile demonice. Astazi, Lapis-ul se foloseste ca purificator mental si spiritual. El poate fi pus pe cel de-al treilea ochi, pentru a penetra blocajele subconstientului, pentru a contacta mentalul intuitiv.
El va ajuta persoana respectiva sa dezvolte stabilitatea si puterea mentalului. Lapis reprezinta trecerea dincolo de propriile intunecimi mentale, dincolo de iluzii, de subconstientul propriu si identificarea reala cu Divinitatea suprema. Punctele si filoanele aurii simbolizeaza intelepciunea ce poate fi atinsa in urma acestui proces. Alunga durerile de cap, scade tensiunea arteriala, febra, reduce durerile menstruale, si, incalzit, poate fi folosit in tratarea inflamatiilor si umflaturilor.
Protejeaza nativii din zodiile: Fecioara, Varsator, Sagetator si Leu.

Peridot (Olivina)


Piatra de culoare galben-verde, verde-oliv, verde-negru, negru-brun. Prin plasarea acestei pietre pe plexul solar se pot calma starile nervoase. Peridotul initiaza vindecarea in cadrul corpului fizic. Rezolva stari emotionale negative cum ar fi: furia, gelozia. Are efect de purificare a subconstientului, permitand restabilirea echilibrului psihic. Ajuta la dezvoltarea capacitatilor clarvazatoare. Creste eficacitatea meditatiei. Pentru purtare se recomanda in general plasarea sa in dreptul chakrei gatlejului.
Protejeaza nativii din Fecioara, Pesti, Leu.


HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun