HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera BerbecHoroscopul carierei pentru zodia Berbec


Ca orice Berbec, caracterizat de dinamism si hotarare, te vei descurca bine in profesii care necesita vointa si incredere in sine. Fiind cel mai competitiv dintre toate zodiile, ar trebui sa alegi intotdeauna o profesie care sa iti permita sa te compari cu ceilalti sau celelalte.

Ideal ar fi sa lucrezi in inginerie mecanica, in armata sau in politie sau joburi care sa aiba legatura cu sportul. Avand in vedere ca acolo unde este actiune sunt si Berbeci, este foarte usor ca ei sa devina pompieri, asistenti pe ambulanta sau chirurgi.Daca esti o femeie Berbec, esti atrasa in special spre profesiile in care barbatii domnina. Deoarece esti o persoana foarte creativa, te vi gandi sa iti deschizi propria afacere sau macar sa ocupi o functie de conducere.

S-ar putea sa nu va descurcati prea bine la un job care necesita rabdare si atentie la detalii. Rutina este inamicul vostru numarul 1.

Ca barbat Berbec, iti place actiunea si ai nevoie in permanenta sa fii provocat. Un job care nu presupune risc si aventura nu te intereseaza. Asadar, vei fi perfect ca bodyguard, ofiter, politist sau inspector. Ai putea intampina probleme la un job de natura pur intelectuala.Colegii de munca te vad ca pe o persoana entuziasta si vesela si admira eficacitatea de care dai dovada cand iti fixezi un obiectiv. In orice caz, daca simti ca cineva incerca sa te intreaca, competitivitatea ta se face simtita si vor simti pe propria piele cat de egocentric si de incapatanat poti sa fi.

Sunteti sefi minunati, va place sa va conduceti si sa aveti grija de echipa voastra. Entuziasmul vostru este contagios si asta e de ajuns pentru ca angajatii sa va respecte si sa va urmeze.

Secretul succesului tau este ca ai intotdeauna un tel si indiferent ce implica atingerea lui, vei lupta ca un razboinic pentru a o face. Esti hotarat si sigur de tine si sa renunti nu este niciodata o optiune pentru tine.
HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun