HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera PestiHoroscopul carierei pentru zodia Pesti


Zodia Pesti este una intuitiva si empatica si cei care sunt sub acest semn sunt constienti de subtilitatile relatiilor interumane deoarece sunt capabili sa absoarba ideile celor din jur. Din punct de vedere al carierei, acest lucru ar putea sa-ti deschida cateva usi, daca reusesti sa-ti dezvolti si sa-ti controlezi puterea psihica.

Ocupatiile ideale ar fi cele din sistemul medical, deoarece esti capabil sa arati compasiune si tandrete celorlalti, ceea ce ii face sa se simta vindecati, usurati. Asadar ai fi o asistenta extraordinara, sau un asistent social sau consilier. Imaginatia puternica si creativitatea te fac de asemenea sa fii un artist desavarsit, dar si poet, muzician, sculptor sau dansator.Femeia Pesti ar trebui sa-si foloseasca puterile holistice si introspective si sa lucreze intr-un spital sau institutie unde sa poata avea grija de altii. Daca asta nu e ceea ce vrei sa faci, alege o profesie creativa, de vreme ce esti o vizionara naturala, care transforma arhetipuri si metafore in realitate. Ar putea sa-ti placa sa fii designer, scenarista sau compozitoare.

Barbatul Pesti este foarte reflectiv si capabil sa sintetizeze esenta. Abordarea ta idealista asupra vietii te fac sa fii o persoana care ar trebui sa lucreze cu oamenii. Poti dori sa-i ajuti pe detinuti, persoane dependente de droguri sau alcoolicii sa se puna din nou pe picioare. Sau ai putea lucra in chimie, farmacie sau chiar sa fii un anestezist care umbla cu narcotice. Ai de asemenea o atractie pentru apa, asadar profesiile legate de navigatie nu sunt de ignorat.Coechipierii gandesc de tine de bine deoarece nu esti egoist, pretentios si ii inspiri pe membrii echipei. Contributiile tale sunt creative, neobisnuite si foarte importante.

Un sef Peste nu considera ca trebuie sa aiba o legatura stransa cu echipa. Esti tolerant si usor de multumit. Totusi, uneori poti da ordine vagi si nearealiste, ceea ce duce la confuzie. Din cand in cand te dai un fel de martir care poarta intreaga povara pe umerii sai.

Secretul succesului tau sunt imaginatia si empatia. Daca iti gasesti domeniul potrivit si iti folosesti toate darurile te vei ridica foarte sus.
HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun